2012-06-18, 21:14
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Cytat:
Napisane przez agasobo
no, skończyłam pracę o 18, a siedzę z Wami dalej :p
dlatego żegnam się już i życzę wam wieczorkiem relaxu.... kociego relaxu
dodaję zdjęcie glonka żółtego - takiego mam okoconego 
|
Kochana jak Ty dodasz jakies zdjęcie to boki zrywac Oczywiscie poza Twoją prywatną osobą
Cytat:
Napisane przez perelka_np
Dziewczyny pisałam dzisiaj o strojach kapielowych i zrobiłam sobie potem maraton po limpkach  Kupiłam sobie górę od tankini i musze tylko dokupic jakies majteczki żeby pasowały mi kolorystycznie 
Sorki za mój wygląd ale mój Tż nie popisał się zdolnościami fotograficznymi 
|
Ładny całkiem spory brzuszek. I z Ciebie atrakcyjna kobitka
[QUOTE=MiciaKicia;34782597]No mi sie dzisiaj cykło z tymi butami a zauważylam je jak już wychodziłam i tylko machałam mu przed nosem i mówie, że musze je mieć MUSZEEEE bo mój rozmiar i takie o jakich marzylam i niska cena :P
czyli ostro przepłacilam za tabletki..... Ale TŻ jest pzekonany że wszystkie tyle kosztuja hahaha [QUOTE]
Bardzo ładne
Ja też kupiłam femibion natal2 i juz mi się kończy. Chyba zmienie... Bo od tabl. z kwasem DHA miałam sensacje- przykleja mi się do przełyku i nie mogę sobie z nią poradzic. Już parę razy po niej żygnęłam
Cytat:
Napisane przez Lonia89
MALOWAŁAM DZIS WŁOSY  KRZYWDE SE ZROBILAM;/ Miałam czarne i jasne koncówki na dole te cale ombre hair- jakos od stycznia mialam ten fryz potem malowałam wmarcu drosty u fryzjera , ale teraz stwierdzialm ze sama sobie malne i na pewno tych koncowek nie zafarbuje, zawinelam koncokwi w folie spozywcza a reszte wlosow pomalowalam na czarno, t emoje odrosty ohydne głownie pomalowalam, no i potem odczekalam 20 minut i spłukałam i wteakcie splukania widac mi sie zafarbowaly te koncowki i wyszly mi ZIELONO-SIWE;/ MASARKA;/ MUSZE JE TERAZ OBCIAC ALBO ZAMALOWAC;(((
|
No to ładnie. Może zafarbuj je znowu po całości. Tak na marginesie- bardzo podobają mi się włosy ombre
|
|
|