Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kraków i okolice:) ->koleżanka:)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 21:23   #1438
hellyeah0
Zadomowienie

Dot.: Kraków i okolice:) ->koleżanka:)

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Czyli co piątek o 15 spotkanie?
Noo, trzeba się ogarnąć z kolejną integracją ^^
Cytat:
Napisane przez pluszysko Pokaż wiadomość
cześć Wam
mi też się nie spieszy za bardzo z tym wracaniem do domu będę się tam nudzić jak mops! Zero rozrywki, znajomi w rozjazdach albo w pracy, nawet przy piwku nie będzie gdzie dłużej posiedzieć

aaa Londyn! super sprawa ale w sensie pojechać żeby tam pobyć/pozwiedzać/na zakupy?

piszesz o 28 czerwca, czyli rozumiem, że mniej więcej wtedy zaczynają się wyprzedaże, tak? Bo ja się w ogóle nie orientuję w tym

no i tak w ogóle, to gratulacje! fajnie, że Ci prezentacja dobrze poszła, zresztą, to było wiadome ^^:
Tak, cześć już teraz ruszyła, a cześć rusza 28-ego. W wątku moda jest fajna rozpiska, musiałabyś poszukać tematu o wyprzedażach czerwcowych.

Do Londynu na zakupy i na zwiedzanie, choć w Londynie byłam już kilkakrotnie, trochę chaotyczne, ale fajne miasto.

A dziękuję, ale nogi mi się trzęsły jak galareta. Zwłaszcza, że to ja zaczynałam prezentację i miałam wygłosić wstęp, a reszta koleżanek dalszą część. A i egzamin z tego samego, przeklętego przedmiotu też zdałam ^^ co to za męka była z tym przedmiotem! Nigdy nie zostanę specjalistą od Public Relations
hellyeah0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując