2012-06-18, 21:23
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kraków i okolice:) ->koleżanka:)
Cytat:
Napisane przez anekania
Czyli co piątek o 15 spotkanie? 
|
Noo, trzeba się ogarnąć z kolejną integracją ^^
Cytat:
Napisane przez pluszysko
cześć Wam
mi też się nie spieszy za bardzo z tym wracaniem do domu  będę się tam nudzić jak mops! Zero rozrywki, znajomi w rozjazdach albo w pracy, nawet przy piwku nie będzie gdzie dłużej posiedzieć
aaa Londyn!  super sprawa  ale w sensie pojechać żeby tam pobyć/pozwiedzać/na zakupy? 
piszesz o 28 czerwca, czyli rozumiem, że mniej więcej wtedy zaczynają się wyprzedaże, tak?  Bo ja się w ogóle nie orientuję w tym
no i tak w ogóle, to gratulacje!  fajnie, że Ci prezentacja dobrze poszła, zresztą, to było wiadome ^^:
|
Tak, cześć już teraz ruszyła, a cześć rusza 28-ego. W wątku moda jest fajna rozpiska, musiałabyś poszukać tematu o wyprzedażach czerwcowych.
Do Londynu na zakupy i na zwiedzanie, choć w Londynie byłam już kilkakrotnie, trochę chaotyczne, ale fajne miasto.
A dziękuję, ale nogi mi się trzęsły jak galareta. Zwłaszcza, że to ja zaczynałam prezentację i miałam wygłosić wstęp, a reszta koleżanek dalszą część. A i egzamin z tego samego, przeklętego przedmiotu też zdałam ^^ co to za męka była z tym przedmiotem! Nigdy nie zostanę specjalistą od Public Relations
|
|
|