Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na czym NIE oszczędzacie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-19, 12:55   #62
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Dot.: Na czym NIE oszczędzacie?

[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;34790279]Mnie rozwala ta moda na 'ekologiczne' szampony, odżywki i inne cuda.

Ludzie mają większe zaufanie do jakiegoś ekstraktu z toczenicy błękitnokwiatowej z Gwatemali czy innego czegoś, bo to EKO, a tak najczęściej nie wiadomo co w tym siedzi. Ten biznes dopiero raczkuje.

A szampony drogeryjne, przebadane na tysiąc sposobów, są be, bo zawierają parabeny. A te biedne parabeny to przez te nagonki jedne z najbezpieczniejszych obecnie składników, przeczołgali je przez wszystkie możliwe laboratoria [/QUOTE]

haha fakt- takie marketingowe ściemy rozwalają mnie na maksa

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
No właśnie.
Od zawsze używałam zwykłego antyprespirantu z tym strasznym aluminium, czy co one tam mają i było OK.

aj też i o dziwo nadal żyję

zauważyłam, że większośc ludzi ma obiekcje przed kupowaniem rzeczy, czy kosmetyków "wyprodukowanych dla".... ja w większości wybieram właśnie te.... dlaczego?? ano są tańsze, również przebadanie na milion sposobów(żaden market nie pozwoliłby sobie na sprzedawanie bubli, lub szkodliwych kosmetyków)

przykład?? Białe żele z Biedronki składem, zapachem i własciwościami przypominają Dove, bo... produkuje je Dove
Również kosmetyki z Biedronki produkuje... Tołpa, która w aptekach sprzedaje kosmetyki za spore pieniądze

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując