Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-19, 20:12   #2524
kaarooo
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
to jest tak, ze formalnie jest sie singlem, ale przed Bogiem nadal mezatka slub mozna wziac drugi raz, ale tylko w urzedzie- nie mozna brac koscielnego chyba, ze ktos stara sie o rozwod koscielny- jezeli sie go dostanie to mozna brac slub koscielny
chyba, ze rozwod jest z naszej winy to niet

mi tam wystarczy cywilny, chociaz nie powiem, ze chcialabym jakas ladna biala suknie
Nie ma czegoś takiego jak rozwód kościelny, jest stwierdzenie nieważności małżeństwa

A ja nie miałam białej sukni, miałam brzoskwiniową. W białej wyglądałam brzydko Ale powiem Wam, że jak zaczęłam oglądać kiecki na ślub, wybierałam głupio wieczorowe, moja mama się pyta dlaczego? No to jej mówię, że przeca to tylko cywilny. To mi odpowiedziała "ale kiecki masz ślubne, nie kościelne" No to fakt, czasami taka ślubna jest niewygodna do urzędu, ale czemu nie ubrać tej wymarzonej sukienki?

Trust - właśnie oglądam Twojego bloga, znaczy teraz doszłam do makijaży Bora-Bora i skaczę po innych, ale potem dalej będę przeglądać.. Ty wszystkie makijaże pokazujesz step by step?

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora