2012-06-19, 21:14
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23
dziś rano wybrałam się z Małym na spacer , zalozyłam szorty błękitne dżins i koszulkę czarny top , no i przyznam że wyglądałam w swoim mniemaniu nieźle , ale jak usłyszałam od znajomej że wyglądam świetnie to mnie mega połechtało, że jednak widac i efekt jest nie tylko na wadze , tak i mogą słodzić - potrzeba mi tego bo jestem dietetyczny snobek :p
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------
Cytat:
Napisane przez Milennka03
mi też, po zupie warzywnej  normalnie 8 miesiąc
|
zupę zjadlam na obiad : kalafior i kapusta itp dwa talerze normalnie tak jak piszesz ciążowy brzuchol , ale smaczne było 
tym bardziej ze od jutra proteinki więc chciałam najeść sie na zaś na 5 dni
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------
Cytat:
Napisane przez ISHTAR1986
Witaj Natusia, mnie tez tu nie było miałam miesieczny kryzy, a teraz przymusowa przerwe bo wyladowalam w szpitalu z powodu braku potasu mganezu w organiźmie i serducho mi wariowało, jestem wsciekła ze znów sie zalamałam a to jedyna dieta ktora na mnie działa 
|
no to faktycznie ze zdrowiem się namieszało , kurcze i to przez tą diete ?
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------
Cytat:
Napisane przez magda_lena40
Bakoma też nie ma właściwych parametrów jeśli chodzi o B>W+T, ale ciężko kupić jogurt, który spełnia tą nierówność  Mam przed sobą własnie Bakomę bez cukru, "super gęstą" B 3,6 W 5,2 T 2,8 także szału nie robi, ale w składzie nie ma przynajmniej cukru.
|
a już myślałam że tą Bakomę przeoczyłam, pewnie ją miałam w ręce tylko te parametry mi nie pasowały, i tak niewiele jogurtu używam, gdzieś tam troche czasami podleje to może być taki
|
|
|