Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brak wszystkiego!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-20, 07:56   #2
klempaa
Zakorzenienie

Dot.: Brak wszystkiego!

Cytat:
Napisane przez vddj Pokaż wiadomość
Witajcie!
Od ponad miesiąca NIC się nie dzieje !
Mój facet mnie nie chce całować, przytulać, pieścić a co do seksu to już w ogóle nie mam co myśleć nawet!
Mówi, że ma stresy, że zmęczony po pracy jest. No jasne, a kto nie jest!
Chcę mu namiętniej dać buziaczka to nie, nie, nie.. Zaczynam go smyrać po sprzęcie to "co Ty robisz?"
Uwielbiam seks, jestem normalnie seksoholiczką
W ogóle już w nocy chcę go po prostu przytulić do spania to nie bo mu ciepło jest..
Ile razy chcę seksu z nim to zawsze odmawia, zasypia, albo nie wiem co jeszcze.
Wiem, że nie ma nikogo innego
Tak mi brakuje już tej namiętności, że zaczynam fantazjować o innych facetach. Zdrady się nie dopuszczę ale no mógłby pomyśleć też o mnie..
Mam nawet sny, że szukam facetów do seksu (jak prostytutka ) tylko nie mam odwagi się z nikim nieznajomym się przespać haha Porażka!

Czy byłyście w podobnej sytuacji? Co mam zrobić? Nie wiem nawet jak możecie mi doradzić, w jaki sposób.. Nie mam pojęcia!
Dodam tylko jeszcze, że jak zauważyłam, że tak się dzieje, to zaczęłam jeszcze bardziej dbać o siebie, więc nie jest to spowodowane tym, że jestem jakimś niechlujem Mogę paradować przy nim na gołym tyłku, a on i tak nic nie chce!

Przepraszam za chaos!

A Ty z nim o tym porozmawiałaś - tzn o tym jak sięz tym czujesz? Czy tak tylko go smyrasz...?

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując