Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-20, 10:04   #103
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. V

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Wiecie co...byłam wczoraj u lekarza i powiedział,że widzi "dwa patyczki" .Ale stwierdził,żeby jeszcze się na nic nie nastawiać bo w tym wieku ciąży chłopcy i dziewczynki są bardzo do siebie podobni ponieważ wargi sromowe i łechtaczka wyglądają tak samo na usg jak pusty worek mosznowy gdy jąderka są schowane jeszcze w brzuszku.Najsilniej widać płeć między 22 a 24 tc (pod warunkiem,że nasz mały łaskawca pokaże wtedy swoje krocze hehe).
Piszę to bo niektóre z Was chciałyby np dziewczynke a lekarz mówił,że też coś tam widać.
Poza tym jest ok.
super gratulacje

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Nie, ja chodze na NFZ
Do gina na kontrole, a potem w szpitalu robią mi USG
też tak miałam w 1 ciąży ale gina zmieniłam później

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Dwa patyczki czyli dwa pisiorki - w moim przypadków oznaczałoby to dwóch synów a co za tym idzie sami faceci w domu .

Pytałam o siarę,lekarz powiedział,że to dobrze,że wypływa znaczy,że kanaliki są drożne i że będę miała pokarm po porodzie.Podobno większość kobiet w ciąży tak ma.Pozostaje zaopatrzyć się we wkładki laktacyjne i cierpliwie to znosić .
Jednak gdyby siara nie zaczęła wyciekać już podczas ciąży nie oznaczałoby to nic złego.Każda kobieta i każda ciąża są inne.
tak ta siara jest normalna w ciąży u mnie wystąpiła ok 24 tc, więc nie ma się czym martwić :PP i nie pozazdroszczę samych chłopaków hihi
Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
od którego tc robią normalne usg??
mi dopiero teraz będzie robił normalne czyli ok. 18 tc

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Przyszedł mi zwrot podatku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 421zł ha pójde kupić sobie koszule do szpitala jakby mnie tak zostawili na weekend, odwiedze lumpka musze musze! a reszte zostawie, wpłacę na tą kartę cholerną
super że się doczekałaś bo ja czekam i nic... echo... a tak by sie teraz kasiorka przydała wypłukani po wczasach :P
Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
tez poszlabym do fryzjera, ale chce zapuscic wlosy;/
mam ten sam plan
Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
mnie sie ombre podoba na długich włosach
Ja też musze coś zrobic z włosami, chyba całkowicie zmienie kolor, mam teraz arktyczny blond, ale wyglądam strasznie blado
ja zawsze chciałam ombre ale nie znalazłam tu takiego fryzjera któremu by zaufała... wogóle co do fryzjerów to jestem ostrożna. Raz poszłam do takiego wiejskiego podciąć końcówki a ta baba obcięła mi je o 15 cm :beczy ryczy:
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora