Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-20, 10:28   #146
emylka86
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. V

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
wiecie co by nam się przydało? powiadomienia sms-em na telefon, np "Pojawiło się 350 nowych postów, skończyłaś pisać na stronie 28. Masz 40 stron do nadrabiania, dziewczyny ciągle na Ciebie czekają!"
haha a no przydało by sie ; p

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
75x35 , popatrz na allegro, ceny wahają się od 1100 do 1384zł więc myślę że cena przyzwoita a słyszałam same dobre opinie o tym wózku
cena faktycznie nie jest za wygórowana, a są 3 części w komplecie?
musiałabym zobaczyc go w realu... tylko u nas w mieście to nie ma gdzie pojsc popatrzec na wózki

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Ja kiedys mialam czarne .. znudzily mi sie i sama domowymi sposobami sciagnelam sobie kolor . Od gory wyszly mi zółte potem pomaranczowe a na koncach brazowe .. Ale zafarbowalam na brazowo i w miare sie wyrownalo .. Najbardziej sie cieszylam ze sie nie polamaly albo nie daj Boze nie wypadly ..
ja na głowie miałam juz wszystkie kolory chyba ; p

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
najbardziej przerazajace jest to ze ja nie mam pojecia jak sie zajmowac malymi dziecmi;/ nie mialam z nimi zadnego kontaktu (moj bratanek mieszka mieszka 30km ode mnie) to raczej nie mialam za duzo okazji aby podpatrywac co bratowa tam z nim robi;p

to ja przy moim TZ nie mam zadnej blokady;p wszystko przy Nim moge robic;p

ja przy moim tż tez nie mam żadnych blokad ; p

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora