2012-06-20, 11:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koniec marudzenia więc do dzieła !!
Cytat:
Napisane przez echoes
Cześć Pyszczki
Ja wczoraj dietowo i ćwiczeniowo się trzymałam, ale pozwoliłam sobie na grzeszek kontrolowany w ramach mojego planu, że raz w tygodniu mi się należy w nagrodę  Dziś pokornie wracam do dietki.
|
Pochwal się co dobrego jadłaś 
Ja pozwoliłam sobie na te lody, ale nie żałuję - pierwszy raz jadłam lody jabłkowe, mniam!
Cytat:
Napisane przez echoes
Rano się zmierzyłam i już widzę pierwsze efekty diety. Straciłam 2 cm w obwodzie tyłka, 2 cm talii i 4 cm w biuście  , 0,5 cm w ramionach i 1,5 cm w łydce. W udzie - 0, pod biustem- 0 :/
|
Po jakim czasie tyle Ci spadło? Ja żałuję, że nie mierzyłam się, gdy spadło ze mnie 8kg.. Ale tak samo - najwięcej poszło z piersi, potem poleciał brzuch, nadgarstki, obojczyk i uda..
:brawo: za spadki!
Cytat:
Napisane przez echoes
To cieszę się, że sprawa się pomyślnie rozwiązała! Oby dotrzymał słowa  Gratuluję 3 lat, oby kolejne minęły bez poważniejszych kryzysów  Ja tydzień temu miałam 4 rocznicę 
|
W końcu wszystko zaczyna wyglądać normalnie Długo było ciężko, bo historię też mamy zawiłą. Choćby samego poznania.. MASAKRA, do dzisiaj w to nie wierzę!
No i nie dziękuję, żeby nie zapeszyć!
Ale ze mnie dobry PR'owiec.. Właścicielka najbardziej luksusowej restauracji chce zostać sponsorem konkursu organizowanym przez naszą redakcję!
|
|
|