2012-06-20, 12:19
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
Dzień dobry
rano byłam jeszcze raz na pobraniu krwi, nie zrobiłam wczoraj białka w surowicy i póżniej musiałam odespać
Cytat:
Napisane przez phdwao
hej hej
od 6 rano burza u nas, Jasiu w brzuchu wariuje
Witamy w 36 tygodniu 
|
gratuluje!
Cytat:
Napisane przez pumas
Witajcie
Się nacytowałam i mi wszystko poznikało, grrrr.
Ale przynajmniej jestem z wami na bieżąco, nie naprodukowałyście jakoś dużo od wieczora, tylko strony :P
Impreza się dość udała tylko moi goście prawie nic nie zjedli !!!! Wszyscy przyszłi najedzeni po kolacji, co mnie dobiło, bo mówiłam im, że robię to czy tamto. Także prawie wszystko zostało na dzisiaj, świetnie...
Co do starania się w przygotowaniu takich spendów - jak się staram, to przynajmniej szukam jakichś przepisów i działam zgodnie z nimi, żeby nie zrobić jakiejś wtopy, a jesli jest to niezobowiązujące spotkanie, to idę na żywioł i przygotowuję wszystko w wolnej chwili, bez spinania się.
Wstawałam parę razy w nocy, było mi albo zimno, albo gorąco. Niech ten koszmar się już skończy
Wczoraj byłam w 5 aptekach w poszukiwaniu tego sprayu do stóp i ni cholery, nigdzie nie ma.
A tak w ogóle, to wkroczyłyśmy właśnie w 39 tydzień.
|
takie pyszności a nic nie zjedli?! gratuluje tc
Cytat:
Napisane przez luby957
Witam mamusie
Dawno Was nie odwiedzałam a teraz patrze że nei dośc że już nowy watek, to jeszcze tyle stron naskrobałyście. Mama nadzieje że mi wybaczycie że nei będe wszytkiego nadrabiac bo by mi chyba dnia nie starczyło.
Na uczelni wszytko juz pozaliczane  zostało aby wpisy zebrac ale zostawiłam indeks w dziekanacie i mam nadzieje że jakoś same sie te wpisy zbiora
.
Lece teraz na dwór z Amką po obiedize jak ja uśpie to spróbuje choć troche poczytac i zobaczyć co tam u Was a narazie goraco pozdrawiam 
|
za zaliczenia!
Cytat:
Napisane przez prince_polo
moja mała dzis sie wygina  upalu nie ma wiec nie jest spokojna
dzis cykłam zdjecie i wyszlo takie..... tytaj tego nie widac ale po srodku wlosow mam ciemniejsze. A dol rowny z gorą. Ciekawe czemu chyba tam cieniej farby nalozylam 
|
super kolorek jak zrobisz drugi raz to się fajnie wyrówna
Cytat:
Napisane przez nitka_88
Witam 
Dzisiaj mam wolne i puki co, pogoda dopisuje więc mogę się wreszcie zabrać za pranie Alexiowych ciuszków. Pralka z białym już się kręci, a żółto-zielone i niebieskie czekają na swoją kolej.
Gratuluję rozpoczętych tygodni, sama zaczynam dziś 33 tydzień
Sas,
Miłego dnia 
|
gratulacje
Cytat:
Napisane przez Irmusia81
Hejka
Witamy w 36 tc czyli w 9 miesiącu z tej okazji zapraszam popołudniu na gofry 
|
gratulacje gofry
Cytat:
Napisane przez Balbinka1983
Kurde dzwoniła moja ginka i powiedziała, że wyszedł mi paciorkowiec w pochwie  ((( kazała dziś przyjść po receptę - powiedziała, że spróbujemy go wyplenić, "może się uda"(( buuu aż sobie poczytam o tym wrednym paciorkowcu
Jakiś zrąbany dziś dzień od samego rana  zadzwoniła matka, że "za godzinę będziemy"... tak po prostu a to kurde nie jest dla mnie miła wizyta, mam jej serdecznie dosyć. Zgrywa psiapsiółkę odkąd się dowiedziała, że jestem w ciąży.... A jeśli ojciec znowu tak jak ostatnio przywita mnie słowami "cześć grubasie" to mu przy.ebię alo ouszczę w końcu jakąś wiązankę i się skończy moja dobroć. wrrrrrr
Idę Was nadrabiać póki co.
|
trzymam kciuki żeby się udało wytepić paciora
Cytat:
Napisane przez phdwao
pochwalę się, że sie spakowałam do szpitala, dzis nabyłam japonki pod prysznic w pepco za całe 3zł! drugą torbę spakowałam dla małego na wyjście a ze nie mogłam sie zdecydować co mu załozyc w tak wazny dzinen, to naladowałam kilka kompletów, czapek ittd 
|
a japony też kupiłam w pepco
Cytat:
Napisane przez karolka110
pochwalę się fotką z wczoraj, a co 
|
zgrabniutko wyglądasz
Cytat:
Napisane przez cynamonowy_deser
mam wyniki i paciora nie wyhodowano
Wydaje mi się, że ludzie nie robią tego żeby nas ciężarne urazić  podejrzewam, że gdyby któraś z nas faktycznie bardzo przytyła w ciąży to nie usłyszałaby "cześć grubasie"  noo chyba, że ktoś faktycznie chce dopieprzyć..
|
super!
ja mam dzisiaj pomidorówke z wczoraj,całe szczęście bo tak mi się nie chce gotować
|
|
|