2012-06-20, 12:24
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rudowłose - część II - wątek zbiorczy
Cytat:
Napisane przez kathy579
Bardziej ten rudy na 2 zdjęciu, ale tez bardzo  odbiega, kolorek jest mocny i dosyc ciemny, ogólnie rudości w nim nie za dużo
|
no wlasnie, dlatego tak mnie zdziwilo, ze ten fryzjer mowil o jego magicznosci , a wczoraj w starej gazecie frzyjerskiej znalazlam wlasnie odcien hawai i to cieply braz na poziomie 7
Cytat:
Napisane przez AniaAga
Znalazłam paletę RB, ten 9R fajnie wygląda! To z czym trzeba by go zmieszać, żeby wyszedł truskawkowy blond  ?
|
hmm, podreslam , ze widze palete na monitorze wiec moze pol na pol 9R i 9N, opcjonalnie znowu 9R z 10.3 przy czym podzielam zdanie [B]kathy[/ B] ze truskawka ma doze rozu cz czerwieni natomiast minimalna . niemniej w tej kombinajci bedzie ona niezauwazalna. osobiscie z widoku na monitorze dla siebie wybralabym kombinacje nr 2, ale sadze iz Ciebie zadowoli bardziej wersja pierwsza. mozesz tez zmniejszyc zawartosc 9R na 1/3 mieszanki
Cytat:
Napisane przez kretoszczurek
Witam
Nigdy nie przypuszczałam że napisze w tym wątku. Ciągle wybijałam rudości, a tu za namową wielu osób postanowiłam się wyrudzić
I tu dziewczyny do was pytanko, które farby profesjonalne mają dobre rudości?
o takie kolorki mniej więcej mi chodzi
|
omg trudne pytanie bo pokazujesz dwa zupelnie inne klimaty
niemniej ogolnie polecane na watku to vitalitys, Renee Blanche, artego one60nine, chantal, alfaparf , ce-ce
jak przejzysz palety wstaw zdjecie swoich wlosow i wybrany kolor, zobaczymy co mozna zrobic
|
|
|