Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-20, 12:06   #3610
Paula SHIN
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
on wcale nie jest mały- na tym zdjęciu coś słabo go widać...jest juz całkiem, całkiem, muszę jakoś bokiem go ująć...może nie jest typowy na 8 miesiąc, ale już mini mini też nie jest....
a poza tym...ja nie jestem drobna....mam 177cm i przed ciążą wagę 69-70kg....więc o żadnej "drobności"mowy być tutaj nie może...niestety...
Oj tam, maly czy nie, bardzo ladny brzuszek Kazdy ma swoj urok.
Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Chciałabym już Ale wiem, ze to wcześnie jeszcze... 28-go mam planowo wizytę u ginki (miałam iść jutro, ale chyba odwołam) i mam nadzieję, że będziemy się jakoś umawiać na wizytę w szpitalu, żeby umówić termin cc. I wtedy już pewnie będę wszystko przygotowywać na "tip-top". Bo cc mogę mieć równie dobrze koło 10 lipca albo po 20 tym dopiero. Także na razie czekam na wyznaczenie terminu
A gdybym miała rodzić sn, to w 37 tc pewnie już bym ubrała łóżeczko
Napisz koniecznie jak bedzie z Twoim cc, bo moj lekarz cos ostatnio mowil, ze lepiej poczekac jak sie cala akcje zacznie i dopiero wtedy robic CC A ja bym jednak wolala wszystko ustalic troche wczesniej...
Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Super
Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Miałam koszmarną noc, boli mnie ciągle brzuch po całości i krzyż. Byłam też na wizycie, usg i ktg. Doktor nie stwierdził od czego mnie tak boli, skurczy brak, szyja zamknięta, maluch ruchliwy, ważący 2070g. Nospę zalecił, ale nic nie pomaga Nawet na leżąco boli, nie wiem co to jest, wypiłam herbatę z rumianku i mięty, bo może to jelita, ale też nie przeszło
Nie mam sił na nic dziś...przez ten ból nie jestem sie w stanie cieszyć z wizyty.
Coraz bardziej kusi mnie kupno chusty

Biedna, trzymam kciuki zeby Ci przeszlo jak najszybciej...

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora