Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy sa tutaj tez mamy dzieci starszych?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-18, 11:46   #243
moee
Zakorzenienie

Dot.: Czy sa tutaj tez mamy dzieci starszych?

Cytat:
Napisane przez aga_xy Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam nadzieję,ze dzieci zdrowieją, u mnie odpukać na razie spokój.Moee jak szczurek?
Paula nie choruje za to.. mnie polozylo i to pieknie, slicznie.. trzy dni chodzilam sciany sie trzymajac bo takie grypsko mnie dopadlo.. dzisiaj na szczescie juz lepiej, ale nosa nawet nie dotkne bo mi odpadnie przez katar
Agus szczurek juz niestety zostanie lekko sparalizowany jak to po wylewach bywa..i ciesze sie tylko ze nie lapki tylko lekko ma glowke skrzywiona na bok.. dalej ma zastrzyki i dzisiaj Paula idzie sama z nim do kliniki bo -ja chora.. chce sie spytac czy moze im pomagac za darmo taki ma plan bo jak stwierdzila musi wiecej znac bo idzie na weterynarie( o tym slysze odkad skonczyla 6 lat)..W ogole dziewczyny ostatnio mnie zadziwia, nie wiem co jej sie stalo ale w koncu zaczyna madrze podchodzic
Stwierdzila ze musi miec najlepsza srednia jaka moze wyciagnac bo.. chce sie dostac do dobrego gimnazjum i pozniej do dobrego liceum.. ze juz sie nie bedzie lenic tylko sie bierze za nauke bo to jej przyszlosc, dziewczyny zęby zbieralam z ziemi Dzisiaj ma jakis referat z przyrody ktory napisala na 8 stron A4 i wyglasza przy calej klasie .. dzisiaj tez sie dowiedzialam ze to na ochotnika zeby miec piatke z przyrody zadziwia mnie strasznie.. mam nadzieje ze to nie jakis slomiany zapal ktory jej przejdzie szybko

Momus- dzielny ten Twoj synuś
Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."
moee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując