2012-06-20, 14:36
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
Cytat:
Napisane przez nitka_88
Witam 
Dzisiaj mam wolne i puki co, pogoda dopisuje więc mogę się wreszcie zabrać za pranie Alexiowych ciuszków. Pralka z białym już się kręci, a żółto-zielone i niebieskie czekają na swoją kolej.
Gratuluję rozpoczętych tygodni, sama zaczynam dziś 33 tydzień 
|
Gratuluję 
Cytat:
Napisane przez Irmusia81
Witamy w 36 tc czyli w 9 miesiącu z tej okazji zapraszam popołudniu na gofry 
|
Gratulacje 
Cytat:
Napisane przez cynamonowy_deser
mam wyniki i paciora nie wyhodowano  
|
Super 
Cytat:
Napisane przez 201704110948
Treść usunięta
|
Świetne wieści 
Cytat:
Napisane przez Norniczka
Kathrina  za wizytę.
Ja też mam dzisiaj ale dopiero o 16:15.
|

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN
Ja juz po, Z Adasiem wszystko ok, wazy prawie 2kg, niestety nie wpuscila nas do gabinetu z dzieckiem, wiec TZ czekal na dole. Szkoda  Liczylam na to, ze jednak sobie popatrzy. Bedzie musial na plycie. Ale to chamstwo zeby brac 250zl za USG 4D, a robia problemy z dzieckiem, przeciez gdyby jej przeszkadzal, odzywal sie czy chcial szalec to TZ by wyszedl z gabinetu  Trudno.
|
Super, że wszystko ok 
Cytat:
Napisane przez linzey
Moja Wizyta jak zawsze -nic konkretnego nie wiem  "Wszystko dobrze " zamyka temat. dobrze że byłam te 3 tyg temu na dokładnym usg bo inaczej bym świrowała.
GBS ujemny 
A i tylko 0,4 kg w 3 tyg  czyli w sumie 16+od początku  w 35/36 tc
|
Najważniejsze, że wszystko jest w porządku 
A ja się właśnie dowiedziałam, że "mój" tż planuje mnie zostawić... Na końcówce ciąży... Nie dość, że przez całą ciążę niewiele mnie wspierał, pojawiał się od czasu do czasu a gdy pojawiły się poważniejsze plany (zamieszkanie razem) chce tak po prostu mnie zostawić... po 6 latach... już nawet żyć mi się odechciało...
|
|
|