2007-01-18, 11:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przedśluba pielęgnacja - co, gdzie i kiedy aby być nieskazitelną!
Przygotowuje sie na sierpien..zaczelam od peelingow..twarz, cialo...na cialo znalazlam na wizazu przepis na peeling kawowy..jest swietny, poprawil mi koloryt skory (posladki, uda), zmniejszyl mi rozstepy, a pozniej stosuje oliwke Johnson, ktora naprawde zlikwidowala mi wszyslkie podraznienia i czerwone plamy..oby tak dalej . Szukam czego doprego na dekolt, jesli macie jakies fajne sprawdzone kosmetyki bardzo prosze. Albo domowe sposoby.
Ja rowneiz mam cere tlusta, z bliznami potradzikowymi...najpierw stosowalam acne derm (ladnie rozjasnil mi cere), a teraz domowa mikrodermabrazje z L'Oreala..uwazam, ze jest swiewtna, choc za krotko stosuje, aby powiedziec cos wiecej..w kazdym badz razie po tak krotkim czasie (3 zabiegi) cere mam gladziutka i w koncu nie uzywam podkladu.
Poza tym co drugi tydzien cwicze...na razie sama, aby wzmocnic swoja kondycje, w przyszlym tygodniu zapisuje sie na silownie..chce wzmocnic ramiona (zeby bez problemow utrzymac wiazanke..hahaha), brzuch i posladki . Moze uda mi sie nawet schudnac . Zajadam sie duza iloscia gotowanych warzyw (mysle, ze to rowniez wplywa mi na wyglad skory, wlosow) i owocow
|
|
|