2012-06-20, 15:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
Napisane przez winyl
Może i jestem, nie wiem, nie mam czasu i siły być wiecznie miła i obchodzić do okoła, żeby wszystkim dogodzić i nikogo nie urazić, czasem trzeba dosadnie  .
Ale przynajmniej widzę, że ktoś mnie rozumie  . BŚ moja bratnia dusza  .
Ja myślę, że te przysiady dają milion razy więcej niż osławione brzuszki  . A jeszcze lepsze są takie wypady, nie wiem czy robiłaś 8min legs, ale tam jest takie ćwiczenie, cholernie męczące, trener na siłowni mi mówił, że to jest najlepsze na dupkę i nogi  . A jak się jest bardziej zaawansowanym to po ciężarku do ręki i robić z obciążeniem  (mi kazał wtedy robić z obciążeniem to później przez tydzień czułam  ).
|

ooo, super super! kojarzę te z 8-minutówek, parę wymachów a byłam wykończona Zacznę takie robić, dzięki 
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Mówiłam Ci hooooooooooo Winyl do mnie będę Ci robić różne sałatki plus moją popisową jest z tuńczykiem, na co Ty, że nie lubisz tuńczyka
Złamałaś moje biedne, małe, psyholkowe serdunio
AAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! !! Psyhe chce we wrześniu pobiec w półmaratonie  Koleżanka mnie do tego namawia i nie wiem czy się nie zdecyduję  To jakieś 20 czy 22 km.  Jakoś tak 
|
Ja do Ciebie przyjadę na tuńczyka 
wiesz, że nie powinno się jeść więcej, niż puszkę tuńczyka miesięcznie? Zawiera podobno bardzo dużo rtęci 
Półmaraton brzmi super, trzymam kciuki żeby się udało! Masz już jakiś plan?
|
|
|