Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-20, 16:21   #3058
nicko
Zadomowienie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. V

Cytat:
Napisane przez mengazhu Pokaż wiadomość
Proszę powiedzcie mi, tak na oko, jak to wygląda?
Mierzyłam się wzdłuż i wszerz i wyszły mi następujący wymiary: 77 pod i 95 w zwisie, bom matką karmiącą była W kalkulatorach powychodziło mi 70e. Takiż też sobie zamówiłam biustonosz na allego w sklepie gorseciarka - gdzieś kiedyś czytałam i chwaliłyście
I przyszło mi to co chciałam, szybko tak jak chciałam. Za cenę taką, że mogłam zaryzykować
Ale już teraz sama nie wiem: mam bułki - piszecie, że mogą być skoro tyle hodowane lat były. Nie jestem do końca przekonana ale sama nie wiem dlaczego. Może kwestia przyzwyczajenia do poduszkowców? A może rzeczywiście coś zrobiłam źle i wybrałam nie taki jak powinnam rozmiar.
Doradźcie, proszę
Po tym zdjęciu ciężko coś powiedzieć, potrzebny byłby jeszcze profil i półprofil. Powodów może być kilka: za luźny obwód, za wąska fiszbina, za mała miska albo wszystko naraz

Kocurzyco taki urok naszych biustów, chyba poprostu trzeba to zaakceptować, ja w sumie już polubiłam swój biust, są też plusy: z takiego biustu można wyczarować naprawdę nieziemski dekolt Powodzenia w szukaniu idealnuch biustonoszy.
nicko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując