|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
Napisane przez psyhe666
[/COLOR]Sandej, gratki 
|
czytałam, że Ci nie poszło na jakimś egzaminie, co tam się podziało i na czym? jak nie chcesz tutaj, to napisz PW
Cytat:
Napisane przez bita smietana
1. Ja się tu zgodzę z winylem, aktualnie wolę posiedzieć godzinę więcej nad książkami, niż poćwiczyć. No ludzie mają różne priorytety, generalnie idealna sylwetka jest super celem i takie tam, ale czasem DLA SIEBIE lepiej zrobić inne rzeczy
2.Dziewczynooo, właśnie sama najczęściej piszesz o prince polach, których nie możesz zjeść, o tym co masz aktualnie w lodówce i nie możesz tknąć i takie tam paczki z dnia dziecka  . I w porównaniu z tym o czym mówisz że chciałabyś, jesz minimalne porcje
3. łaaaa, gratuluję  Jesteś moim wzorem
A co myślisz o takich zwykłych przysiadach? W trakcie oglądania seriali?  Bo ostatnio robię i czuję wszystko: uda, łydki, pupcię. Ale nigdzie nie widzę żeby je jakoś zalecano
zielona mrożona jamiii 
|
1. kurde, to mnie się chyba już w głowie poprzestawiało, bo jak robię przerwę w nauce, to częściej idę poćwiczyć niż np. posiedzieć na fb ale to kwestia przyzwyczajenia, po prostu ćwiczę codziennie od półtora miesiąca i nie wyobrażam sobie dnia bez treningu
2. ciężko się nie zgodzić
3. ale komplement!
przysiady są super, tylko trzeba zwracać uwagę na technikę, bo bardzo obciążają kolana, jeśli są źle wykonywane. trzeba pilnować, żeby kolana w zgięciu nie wychodziły poza linię stóp
nie lubię zielonej mrożonej
Cytat:
Napisane przez winyl
Jasne, że każdy je tyle, ile potrzebuje, ale umówmy się, że jedzenie 300-500 kcal dziennie, a do tego bieganie - to nie jest zdrowe! Ja się po prostu, najzwyczajniej w świecie martwię :|.
Te 8-minutówki są naprawdę genialne, szczególnie na początek  .
|
ale ja to rozumiem, mam takie samo zdanie, zresztą wiecie, że ja dużo jem
8 minutówki są świetne pod tym względem, że zajmują mało czasu, a szybko czuć, że coś dają
Cytat:
Napisane przez winyl
Ja myślę, że te przysiady dają milion razy więcej niż osławione brzuszki  . A jeszcze lepsze są takie wypady, nie wiem czy robiłaś 8min legs, ale tam jest takie ćwiczenie, cholernie męczące, trener na siłowni mi mówił, że to jest najlepsze na dupkę i nogi  . A jak się jest bardziej zaawansowanym to po ciężarku do ręki i robić z obciążeniem  (mi kazał wtedy robić z obciążeniem to później przez tydzień czułam  ).
|
ja robię przysiady i wykroki z obciążnikami kilogramowymi na kostkach i z hantelkami po 6 kg w każdej ręce i to zdecydowanie działa, nigdy nie miałam takiej pupy
Cytat:
Napisane przez winyl
Marzę o tym, żeby sama z siebie chodzić spać o 23-24 i budzić się o tej 7-8  . Póki co to pośpię ze 2 godziny i wstaję żeby coś zrobić, a i tak mi się wydaje, że marnuję czas na sen  . A potem się dziwię, że mój mózg nie pracuje  .
|
skąd ja to znam.. ostatnio próbowałam chodzić wcześniej spać, ale to nic nie daje, nie mogę zasnąć, udaje mi się dopiero nad ranem, a potem po tych dwóch godzinach snu nie mogę się dobudzić 
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------
Cytat:
Napisane przez psyhe666
No właśnie nie mam jeszcze planu... Jak kiedyś potrafiłam przebiec 17-18km. też nie miałam planu... Po prostu biegałam z 5-6 razy w tygodniu i coraz dłużej, coraz dłużej... I nawet jak nie miałam już za bardzo siły to chwilkę maszerowałam, a później znowu biegłam i jakoś to poszło 
|
wow, podziwiam! ja nigdy nie byłam długodystansowa
Cytat:
Napisane przez bita smietana
generalnie jest już tylko jeden powód, dla którego miałabyś się pochwalić swoimi studiami- po to, żeby ostrzec przed ich wyborem 
|

hit ostatnich dni : http://www.youtube.com/watch?v=XzJhs...ature=youtu.be
cywil cywil cywil
jak to zdam, to chyba się upiję!
a nie, nie mogę!
bo po cywilu mam 6 dni na karne! lalalalalalla!

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------
Wczoraj żyłem seksem
A od dziś kooOOoooOOoooooOOoooooOOo deksem