2012-06-20, 18:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Cytat:
Napisane przez glamourous
Dobre
Bidny zul bardzo powaznie wzial moje zalecenia- jak kazalam dac kasze o 8 to dominka obudzil na jedzenie
O 11 maja wyjsc na spacer i dzis po deszczu lazili w czworke 
|

aleś go wytresowała
Cytat:
Napisane przez nikaa2
my dzisiaj króliczka spóbujemy słoikowego- zobaczymy co z tego wyjdzie... miałam łyżeczki z ross i stwierdziłam ze nie dobre bo za głębokie i kupiłam z babyono z miękką końcówką- tragedia... Vikuś nie umie z niej jeść bo się gnie we wszysktie strony i do tego zabarwiła się od marchewki i jest pomarańczowatą sraką- i 10zł poszło się j....ać wrrrrr 
|
ja karmię zwykła,metalową
Cytat:
Napisane przez fatal21
OGŁOSZENIE!
Z. obraca sie juz w obie strony brzuch- plecy, plecy-brzuch!!!I właśnie liże podłoge  )))))
|
  klask i:
i jaką czysta podłogę będziesz miała
moja za to pięknie maluje na podłodze z tego co jej się uleje
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------
Cytat:
Napisane przez pokszyfka
mi ksiądz kiedyś tam kładł w głowę, że wesele to nie wszystko, że mozna skromnie np księdzu 200zł  organiście 150 i tylko rodziców i rodzeństwo...  wida ć że on nic z tego nie kumał...
a tak swoją drogą to czy ksiądz nie mógłby za "Bóg zapłac"  ?
agnieszka zazdroszczę 15st...u mnie nie da się oddychac i z tego co widzę na cuda się nie zanosi...
http://www.gdziejestburza.pl/
dzisiaj 2 razy prysznic brałam 
|
to ja prawie zmarzłam na spacerku,ale na szczęscie słonko wyszło i było fajnie,ale wiaterek spory dosyć jak dla mnie
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------
oświećcie mnie,dla kogo jest piling kawitacyjny a dla kogo mikrodermabrazja??tzn polecana do jakiej cery??

|
|
|