Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbować do skutku!!!!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-18, 12:23   #2280
Madziorka
Zakorzenienie

GG do Madziorka
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez AMILAMIJA Pokaż wiadomość
Madziorka, możliwe. Taki wariant także brałam pod uwagę. W ostatnim cyklu coś mogło sie dziać, miał 40 dni (już nie pamiętam, kiedy ostatnio miałam tak długi). Mogło się coś poprzestawiać i owu już była lub będzie późno, albo owu nie będzie w tym cyklu. Trudno powiedzieć...
Przytulanko było w okolicach 5, 6 dc...No i teraz od 11 dc regularnie.

Testów już nie będę kupowała. Zaden z tych, które robiłam nie pokazał nawet bladej drugiej kreski, zawsze tylko kontrolna (od 11dc). Testy co innego, samopoczucie co innego...Nawet teraz coś mnie lekko rozpiera z prawej strony...Jakaś przewrażliwiona jestem już.

Mi lekarz poradziła, żeby robić testy co drugi dzień. W taki sposób zaoszczędzisz na testach, a nie przeoczysz owu, bo pik występuje 24-48h przed owulacją. Czyli na logikę i tak ją powinnaś złapać, jak jest, prawda?

Ja w każdym razie w tym cyklu skończyłam z testami. Czekam na rozwój wydarzeń.
no tak ja mam zapas testów owu (35 szt ) także testuje co drugi dzień, jak je wykończe to tez chyba zaprzestane tego testwowania bo to w obłęd mozna popaść Ami a jesteś pewna że miałas w ogóle owu, na testach jest napisane ze jezeli przez dwa cykle nie pokarze sie owu to powinno wybrac sie do gina i zrobic w tym kierunku badania. Wiem że robiłaś wszystkie badania ale pytam tak na wszelki wypadek.
Madziorka jest offline Zgłoś do moderatora