2012-06-20, 18:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
najpierw dziękuję wszystkim za gratulacje 
Cytat:
Napisane przez katie99kasia
A odnośnie Kościoła to Ksiądz wam mówił czym wolno/nie wolno rzucać tj płatki kwiatów, pieniądze, ryż konfetti? Nam kategorycznie zabronił wszelakich rzeczy oprócz pieniążków ze względu na czystość przed kościołem... A tak chciałam płatki kwiatów
I muszę się wam pochwalić, że mój TŻ wreszcie kupił garniaka  ) Nie widziałam go i podobno NIE MOGĘ zobaczyć do ślubu  Teśniowa ma takie pomysły... Podobno czarny garnitur, taliowany, śnieżnobiała koszula na spinki  i czarny śledź  już się nie mogę doczekać jak go w tym zobaczę
|
jeśli chodzi o sypanie przed kościołem yo nam ksiądz powiedział abyśy ryżem nie sypali...o reszcie nie wspomniał, więc myślę, że można- chcę właśnie sobie płatki róż zamówić...mam nadzieję, żepóźniej nikt się nie obudzi i nam nie zabroni.....
zazdroszczę Ci garniaka...kurde a mój TŻ się ociąga!! Yzn...nie ma czasu...już nierwicy dostaję..na dodatek dzisiaj wnerwił mnie złotnik
wysłałam TŻa po obrączki....w sumie wypada je odebrać po 3 tygodniach zwłoki prawda?? Mieliśmy je odebrać przy końcu maja-początku czerwca....Prosiłąm TŻa aby poszedł, sprawdził i je przyniósł.....no ale po co skoro jest jeszcze tyle czasu do ślubu......dzisiaj poszedł do złotnika a złotnik mówi mu że obrączek jeszcze nie ma bo czeka za złotem  :mur : no myślałam ,że padnę!!!!! jak można spóźnić się z obrączkami miesiąc??? OPbiecał, że za tydzień będą, ale co ja mam z jego obiecanek?? Miały być 3 tyg. temu-nie ma, to w tydzień zrobi?? Ale się wkurzyłam!!Tak się zdenerwowałam, że ostro pojechałąm z TŻem...kurde, czy facet nic nie potrafi załatwić?
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------
Cytat:
Napisane przez magnusia
monika860902- dopiero teraz doczytałm- gratuluję obrony 
|
dziękuję
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------
Cytat:
Napisane przez magnusia
tu mam troche lepsze  może coś zobaczysz więcej
|
śliczny bukiecik....mam podobną suknie
---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------
Cytat:
Napisane przez haczyk7
A my wczoraj mieliśmy transport kolejnej partii alkoholu, tym razem kolorowego i trochę słodyczy. Ale TŻ ma teraz skarby w piwnicy!  hehe ale ciiiii.... 
|
Czy ta piwnica z wyważonymi drzwiami nie jest przypadkiem Wasza?? Dziwnie wygląda.....
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------
SUPER!!!! ślicznie wyglądałaś!! Kurcze, gdybym nie miałą moich 2 welonów to bym się do Ciebie zgłosiła o odkupienie, bo Twój idealnie pasuje do mojej sukni. Mam prawie identyczny haft na gorsecie...ehh.....
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------
Cytat:
Napisane przez magnusia
mąż powiedział że to na szczęście chyba mi wpadł 
|
to napewno na szczęście! słyszałąm o takim przesądzie że PMka powinna mieć pieniążka w buciku-na szczęście
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------
Cytat:
Napisane przez justiii87
Ha! Ja dziś mam kolejną "próbę" spowiedzi  Ciekawe czy tym razem zakończy się pomyślnie  Już śmiać mi się chce na to wszystko
Załączam zdjęcie spinek dla TŻ  Bardzo ucieszył się z prezentu 
Drugi tydzień szukamy koszuli na poprawiny dla TŻ. Nigdzie nic mu się nie podoba:/ (jak uważacie jaki kolor koszuli będzie pasował to tej marynarki i granatowych spodni? - Ja uważam że jasna niebieska i granatowy krawat będzie ok, tylko żeby nie wyglądał jak smerf : ) Nie dość że sprawy ślubne trzeba zakończ dokańczać to jeszcze dziś przychodzą Nam montować światła w kuchni. No i dziś zakupiłam papier ozdobny  Będę robić winietki  nie mam tylko gilotyny 
|
tą kawę dla mnie zrobiłaś??? Ale jesteś cudowna!! Właśnie o takiej myślałam
super sponki-też chciałam takie Tżowi zamówić a on nie chce 
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34824084]Mam gorącą prośbę - kliknijcie, że lubicie link z sesją zdjęciową z mojego ślubu. Jak uda mi się zebrać określoną ilość, to dostanę prezent
https://www.facebook.com/studiomtj1[/QUOTE]
a ja nie widzę Waszych zdjęć 
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------
Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA
Dziewczyny jestem i ja!
Nie odzywałam sie przez ostatnie kilka dni bo miałam okropny zawrót głowy. Pisalam wam w czwartek ze w piatek ide na rozmowe o prace. I udalo sie od wtorku jestem w nowej pracy, w nowym miejscu zamieszkania i w ogolę wszystko jest nowe  szybka decyzja z TZ o przeprowadzce i powiem wam szczerze ze wszystko na wariata... Ale mam nadzieje ze nie bedziemy żałować swojej decyzji. TZ może pracować wszędzie a ja moglam sie uwolnić od kiepskiej atmosfery w pracy i podłego szefa 
takze nie staram sie na razie was nadrobić, zaglądam co jakiś czas, a jak tylko sie uporamy ze wszystkim będę na bieżąco, obiecuje
Tusimar widze ze podroż poślubna sie udała  gratuluje
|
No to gratuluję takich zmian!!! Teraz masz gorący okres! No ale super, że udało Ci się pracę na lepszą zmienić-cieszę się razem z Tobą!
A ja dzisiaj powiedziałam szefowej, że chciałąbym urlop w pon, a ona "znowu??" osotatnio brałam 8 czerwca.....a wcześniej w kwietniu i w styczniu-po 1 dniu.....ehhhh.....no ale co...trzeba załatwić swoje sprawy....
|
|