2012-06-20, 17:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
Cytat:
Napisane przez linzey
Moja Wizyta jak zawsze -nic konkretnego nie wiem  "Wszystko dobrze " zamyka temat. dobrze że byłam te 3 tyg temu na dokładnym usg bo inaczej bym świrowała.
GBS ujemny  (...)
Potem byłam na tej obronie-było dość nerwowo , jeden prof sie czepnił i drążyl , drązył  ale sie udało i mój kierownik od dziś jest panem doktorem 
|
Dobre i to. Skąd się biorą tacy lekarze?
Może ten profesor był recenzentem i musiał zadawać tyle pytań.
Cytat:
Napisane przez Irmusia81
To powiedz Mu, że Ty tez nie idziesz rodzić, bo się naczytałaś, nasłuchałaś... 
|
Dobre! 
Cytat:
Napisane przez asia665
Zmuszać go nie chce, bo nie chce by był ze mną na siłe. Chciałam żeby był ze mną z własnej woli . I chodzi mi właśnie o I faze, bo sama nie chciałabym by uczestniczył w II.
Ale życie wszystko zweryfikuje . . .
|
Wytłumacz mu, na czym polega I faza i zapewnij, że przed II będzie mógł wyjść. Może przestanie się aż tak bać.
Cytat:
Napisane przez prince_polo
weszłam by Wam napisac ze odszedl mi czop  niewiem czy w kawałku czy jak ale napewno to to bo galaretka (zerknełam na google  )
|
Cytat:
Napisane przez phdwao
co do paciora, skąd wiadomo ze trwa infekcja albo ejst sie nosicielem?
|
Nie wiem. Może trwającą gin by zauważył? Nie będę zgadywać.
Cytat:
Napisane przez Alexandraaa88
A ja się właśnie dowiedziałam, że "mój" tż planuje mnie zostawić... Na końcówce ciąży... Nie dość, że przez całą ciążę niewiele mnie wspierał, pojawiał się od czasu do czasu a gdy pojawiły się poważniejsze plany (zamieszkanie razem) chce tak po prostu mnie zostawić... po 6 latach... już nawet żyć mi się odechciało... 
|
Alexanadra - ja nawet nie wiem, jakie plany ma mój tż i prawdopodobnie on sam tego nie wie.
Nadal życzę Ci powodzenia niezależnie od tego, czy będziecie razem, czy nie. Moim zdaniem nie należy utrzymywać związku na siłę.
Malwina - ładny wózek
Edytowane przez Maciejka__
Czas edycji: 2012-06-20 o 17:26
|
|
|