Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki bukiet do Annais Bridal Bonnie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-20, 18:27   #10
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Jaki bukiet do Annais Bridal Bonnie?

Cytat:
Napisane przez Madzionella Pokaż wiadomość
Jak w tytule. Do ślubu lekko ponad miesiąc, a ja kompletnie nie mam koncepcji bukietu. Obejrzałam bardzo dużo zdjęć, ale nic mnie nie powaliło. W załączeniu zdjecia mojej sukni. Byłam już u florystki - wybrałam bukiety dla druchen, ale dla siebie nie moge nic znaleźć. ;/ Jedyne co wiem, to to, że bukiet ma łączyć kolory od różu do bordo. I mają w nim byc eustomy, bukiet z mieszanych kwiatów. Nie wiem, czy wybredna jestem czy co? Może mi pomozecie, bo czas ucieka, a ja kompletnie nie mam koncepcji... ;/

Podbijam wątek,. bo czas pędzi, a ja juz sama nie wiem czego chce. Dziewczyny, heeelp!
A ja tam nie uważam, że na ślub tylko stonowane kolory Sama miałam baaaaaaardzo kolorowy, wyglądał cudownie i ożywiał całość.

Aleeee... Jaką masz osobowość? Może idź w tym kierunku? Ja chciałam mieć energiczny "look", żywy taki ...jeśli wiecie o co mi chodzi.

A jeśli Ty jesteś bardziej romantyczna, to wtedy może właśnie delikatne kolory, delikatne kwiaty...

Jeśli bardziej elegancka ...wtedy kwiaty o zwartej strukturze, "mocne"

Tak ja to widzę

Osobiście nie przepadam za kolorem bordowym, więc ciężko w tym kierunku mi się wypowiedzieć, ale tak jak dziewczyny pisały, biały i czerwony to duży kontrast, może dołóż trzeci kolor, który zespoli całość?

Mam też taki pomysł, że skoro masz suknię w domu, kup sobie choćby na targu raz kwiaty kolorowe, choćby 3 gałązki, a raz jasne, potem zrób sobie z nimi zdjęcia i zobaczysz z czym lepiej się czujesz, z czym lepiej wyglądasz

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując