Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-20, 20:18   #900
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
To chyba nie zrozumiałyśmy się Ty pisałaś już o strzępach z majtek, a ja i inne osoby o majtkach/skarpetkach, w których się mała dziurka zrobiła.
To jednak dwie inne sytuacje.

Swoją drogą, kupiłam sobie swego czasu majtki w necie. Kupiłam, bo miały śmieszny nadruk, który mi się spodobał. Majtki wyglądały na dość porządne... Ale okazało się, że nie były w stanie normalnego dotyku wytrzymać. Już podczas ich drugiego zakładania się rozerwały, bo trochę za mocno je pociągnęłam Od razu zaznaczę, że od lat kupuję majtki na bazarach i z żadnymi takich przebojów nie miałam, jak tymi z neta, które zresztą kosztowały więcej niż te bazarowe

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Nie pomogło. I dodatkowo stopy mi pływały w tych za dużych skarpetkach
Tak, chodzi mi o majtki/skarpetki juz na prawde w zlym stanie, znoszone, sprane, dziurawe itp. Nigdy tego nie zrozumiem. Jakbym byla facetem i moja zona/dziewczyna wyskoczyla mi by w takich majtkach niedopranych, dziurawych to chyba seksu odechcialo mi by sie z nia juz na zawsze

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora