Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 08:07   #106
Organzza
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XIII

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jestem, jestem Podczytuję, ale jakoś nie mam o czym pisać
a jak się czujesz? byłaś już u lekarza po powrocie?

ładne te buty kupiłaś
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj w SP a tam pełniutka szafa Essie Ale jak przeliczyłam ile zapłaciłabym za 2-3 lakiery to odmaszerowałam grzecznie, poczekam, może dadzą jakąś promocję
Poza tym najbardziej oczywiście podobały mi się róże a jak wiadomo różowych lakierów u mnie dostatek
ja miałam tak samo jak zobaczyłam tę szafę ale ze stron, których zamawia Iza nadal wychodzi sporo taniej i wybór jest przeogromny, u nas wszystkich nie uświadczysz, no i 105zł za 3 lakiery to trochę dużo
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
No ale przez to, że wczoraj odpuściłam to dziś zahaczyłam o Naturę i wyszłam z różem Catrice (ten brązowy, był przeceniony a ja często go używam, więc w sumie nie powinien się zmarnować ), lakierem Catrice (taki szaraczek, od dawna mam ochotę na coś takiego, ale nie wiem czy się przekonam, żeby nosić coś poza 2 sztandarowymi kolorami, więc wolę zaryzykować z Catrice za 7 zł niż z Essie za 35 ) i jakimś nowym szamponem Timotei. Niby napisali, że nie ma silikonów i parabenów, ale SLS jest Widziałyście już tę serię?Nie mogę znaleźć nic w necie, ale nie chodzi o tę serię w tubach jak balsamy.
jesienią znów będą modne szare lakiery, więc dobrze że kupiłaś

te szampony są już od jakiegoś czasu, widziałam kiedyś w gazetce którejś z drogerii
ja niedługo zacznę Garnier z mleczkiem waniliowym i papają (niemiecki, u nas chyba jeszcze nie ma)
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A ja zaryzykowałam, w sumie zmarszczek dużych jeszcze nie mam, ale może mi się cera nieco poprawi

Ja czekam na piątkowe starcie Niemcy-Grecja. Niemcy moi faworyci i jedyna drużyna, z której jestem w stanie wymienić większość nazwisk piłkarzy. Z naszych kojarzyłam tylko Błaszczykowskiego, Lewandowskiego i Szczęsnego, bo te 3 nazwiska powtarzały się co chwilę jakbyśmy innych graczy nie mieli
ta Idealia jest raczej chwalona

bo to nasze gwiazdeczki jak ostatnio podawali w tv ich zarobki, to zdębiałam, prawie 400€ za minutę na boisku (w Borussii) - nic tylko zostawać piłkarzem

słabo spałam przez burzę, obudziła mnie o 2 w nocy, grzmiało i błyskało tak, że nie dało się zasnąć
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-06-21 o 08:15
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora