Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Cytat:
Napisane przez kotek6
marketka nie pogniewam się za ściągniecie pomysłu (sama go z zagranicznej strony ściągnęłam ) ...ale po milionowym odwiedzionym jubilerze tylko oni takie umieli zrobić (inni chcieli układa kamyczki osobno do tego obrączka była by w tym miejscu wypukła)
co do Marysieńki to mamy około 1 h ale autostradą a Marysieńka do tego ma super auta z chłodnią wiec myślę że nie będzie problemu ...mamy 3 smaki pamiętam tylko że z orzechowymi chrupkami
trzymam kciuki za wasze prace na studiach i sesje kto atm jeszcze się meczy pamiętam był to stres i dużo pracy
dziewczyny potrzebuję pomocy poszukuję namiarów na busy , autobusy cokolwiek z okolic Rybnika, Żor Wodzisławia czy Jastrzębiab ..... miałam zamówionego bus brothers z żor ale pan dziś nam odmówił że nie wozi kursów nocnych bo potem ma za dużo sprzątania ( żałuję że nie spiłam umowy tylko tak na slowo:/) i zostałam bez transportu dla gości .... a wiec piszcie piszcie wszystkie kontakty mile widziane :/   
|
Zadzwoń do PKS-u. Ja miałam z Raciborza koszt 500zł ale pan czekał na gości tak długo jak było potrzebne. Miałam jeszcze namiar na kolesia z Marklowic bodajże, ale kiedys nas odbierał z wesela i się spóźnił 2 godz bo zaspał. Tel nie odbierał a my siedzieliśmy na pustej sali jak bezdomni w środku nocy
|