2012-06-21, 14:20
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Eurociacha 2012
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;34843277]Wirtualnie Ci polewam 
Dziewczyny, a to na pewno nowe zdjęcia? Bo pamiętam, że kiedyś wrzucałyście tu taką foteczkę z rąsi, taką w lustrze, gdzie Wojtek jego dziewczyna są chyba tak samo ubrani jak na tych zdjęciach, a to było jakiś czas temu Zapamiętałam, bo ona była właśnie tak sukowato wylaszczona, a on jakaś taka koszulina w kratę i podarte dżiny, no i ten efekt lustra [/QUOTE]
to właśnie to co wrzuciłam a foty z tego eventu są nowe, bo to 20-lecie playboya. a na tym poprzednim zdjęciu wojtek jest inaczej ubrany za to ona identycznie
Cytat:
Napisane przez KinkyGirl
Pewnie dlatego, bo nie jesteś zalogowana
Powiem Wam, że troche dziwnie mi się ogląda lans chłopaków. Jeszcze Szczęsny jako celebryta mnie nie dziwi, ale Lewy? Nie pasuje to do niego, zawsze taki opanowany, profesjonalny i nagle lans razem z 'gwiazdkami' pokroju Lesz i jakies inne dziwadła. Oby to nie weszło im w krew. Jakoś Wasyl czy Błaszczyk nie chodzą na takie biby. Może po prostu Szczęsny namówił Lewego. Wyobrażacie sobie Małysza, Kubice, Kowalczyk, Blanika czy innych wielkich sportowców na imprezie Playboya z Górniak u boku? Otylia jest przykładem tego jak lans może negatywnie wpłynąć na sportowca. Zaczęła brylować na salonach, za to sportowo niewiele jej już wychodzi. Kolejny przykry przykład celebreyty sportowca-Majdan. Błagam, niech tylko chłopaki tak nie skończą.
|
wojtek sam sie śmiał z majdana ze to taki showman. miejmy nadzieje ze wojtka bedziemy czesciej widywać na meczach, a nie na jakichś imprezach. chociaz od czasu do czasu nie zaszkodzi. byleby w umiarze
Edytowane przez aralka1234
Czas edycji: 2012-06-21 o 14:23
|
|
|