2012-06-21, 17:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XI
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo
no a nie? dyć jabolowo wali na odległość!
żądam przyłączenia Gdańska do Śląska! 
|
Oj, jak na studentkę to masz duże wymagania co do zapachów alkoholi Ładnie ta morela pachnie, tak soczkowo, no nie gadaj 
Hahaha i bliżej morza gdyby tak przesunąć Śląsk w stronę trójmiasta 
Cytat:
Napisane przez noseknosek
zbieram się do fryzjera  oby nie ciachnął za dużo..
|
Cytat:
Napisane przez Frappgold
Po 5 miesięcznym dbaniu o włosy, będąc dzisiaj u fryzjera, nie zostałam pochwalona za stan moich włosów  . Chyba nie działają na mnie te wizażowe specyfiki 
|
Cytat:
Napisane przez visionAM
Byłam u fryzjera 
Kolor jak zawsze rewelacja, akurat z tego jestem zadowolona. Natomiast mam wrażenie, że za dużo mi ciachnęła z długości  Poza tym powiedziała, że mam cieniutkie podatne na uszkodzenia włosy i dlatego te końcówki tak tragicznie wyglądają i że chyba taka już ich uroda  Sama nie wiem już co stosować do ich zabezpieczania...
|
Dziewczyny, ale nas wysyp na fryzjera z tego co widzę Jutro już się wybieram...chyba lepsza jest jednak wizyta u dentysty, prawda?
Frappgold, bo to zazdrosna fryzjerka była 
visionAM fryzjerka gówno wie, phii. Przestałam się sugerować ich 'dobrymi' radami, bo przez nie przez lata miałam cieniowane włosy degażówkami, no bo jak to, trzeba optycznie zwiększyć objętość włosów.
Cytat:
Napisane przez NeverGoAlone
Wracam do świata żywych po zakończonej sesji  Przyznam się, że przez to zaniedbałam trochę włosy, ale teraz wprowadzam zmasowany atak, przede wszystkim walczę o porost. Od jutra stosuję: samoróbną wcierkę, CP, pokrzywę i dalej olejuję Khadim. Życzcie mi powodzenia w zapuszczaniu  Jeszcze chciałam sie pochwalić- idzie do mnie paczka z Bingaczami i cudownościami ze sklepu Kalina 
|
Też wracam do świata żywych! Piona! Ostatni egzamin już za mną...uff.
A TŻ mi dziś powiedział, że włosy mi się fajnie falują, a feee. No ale zwalam to na pogodę, bo u mnie rano była ulewa jak wychodziłam, a teraz znów upał i duchota.
I miałam dziś zaopatrzyć się w żel Facelle i Alterrę, ale zabiegana byłam, więc chyba dopiero w pn na to zapoluję...
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
|
|
|