Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 18:17   #3774
raingirl
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ale w ogłoszeniu nie było o tym że cała firma się tym zajmuje, dlatego myślałam że będę np. szkolić się w rozliczaniu wynagrodzeń dla pracowników czy organizować dla nich spotkania motywacyjne i myślę że inaczej byś mówiła jakbyś Ty władowała ileś tysięcy na szkolenie pracownika a potem ktoś by Ci go podebrał :/ co innego jak ktoś się czuje niezadowolony w pracy i ją zmienia no ale jakieś podszywanie się pod doktora który próbuje dodzwonić się do pracownika ? Przecież to kompletnie chore...
Oj tam - prawa rynku - ja nie widzę nic złego w tym, że ktoś komuś lepsze warunki pracy proponuje. Jak firmie na pracowniku zależy to zrobi co trzeba, żeby go zatrzymać
A jak pracodawca szkoli pracownika to zwykle podpisuje się różne sympatyczne umowy i nie tak łatwo jest po prostu zwiać gdzie indziej

Biznes jest biznes
Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Zwies nie namawiaj Jusi do złego!
Proponuję zrobić tak....rozdrap sobie skórę na głowie, następnie umyj nizoralem. Gwarantuję, że zanim wypali to, co zostało w rozdrapanych miejscach i zanim zejdzie Ci skóra z połowy głowy- zesrasz się z niesamowitych doznań, jakich Ci on dostarczy.
NIE WOLNO stosować go na podrażnioną skórę. To jest tylko i wyłącznie przeciwłupieżowy lek.
Zaczęłam czytać i myślę - porąbało ją, czy co? Dobrze, że doczytałam do końca

Ha! nie ma to jak "wściekły kapuśniak" mojej Mamy na zabicie choróbska - zjadłam talerz i wyłączyło mi katar
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora