2012-06-21, 19:02
|
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Napisane przez weronika_91
monaa511 też będzie to moje pierwsze dziecko  no to widzę aniołeczek z tej Twojej córci  ja mieszkam na ratajach  a Ty ?
|
Ja w okolicach Debca wiec niestety kawalek 
Cytat:
Napisane przez marga91
weronika- czyżbyśmy były ten sam rocznik?;> ja też mieszkam na Ratajach  A no i widzę że Twój synek będzie Jaśkiem- nasz też na początku miał nim być 
ehhh synek w końcu zasnął, chyba żeby mamusia mogła poczytać nowy wątek  przez tą pogodę maruda się zrobił ale narzekać na niego nie mogę- przesypia całe nocki i powoli mamy już stały rytm dnia. Cudownie jest wiedzieć kiedy będzie jadł, spał albo się bawił. Ale nie będę go tak chwalić bo zawszę jak to robię to zmienia się na jakiś czas w małego diabełka 
|
Witam nowa mamusie
Podzielam zdanie, ze fajnie jest miec ustalony jakis rytm dnia, my tez wlasciwie wszystko robimy mniej wiecej w tych samych godzinach i mala noce tez przesypia juz od dawna 
Karmisz piersia?
Fajnie ze mieszkacie tak blisko siebie, zrobil sie watek mlodych mamus, bo ja jestem rocznik 92 :p
Do szkoly rodzenia nie chodzilam, bo strata pieniedzy. Bez tego z porodem sobie poradzilam calkiem dobrze. Jakos sama z siebie wiedzialam jak oddychac zeby mi bylo lepiej podczas skurczy i przy partych juz podczas ciazy stwierdzilam, ze musze mocno przec to szybciej bedzie po wszystkich i tym sposobem po trzech partych Nadia byla z nami najwazniejsze to chyba zachowac spokoj.
Moja mala tez marudna i spiaca bardzo, normalnie nie sypia raczej w dzien tak teraz w taka pogode co chwile sobie przysypia i teraz wieczorem wcale jej sie nie spieszy zasnac.
|
|
|