Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślubujące w 2012 - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-21, 19:04   #716
katie99kasia
Rozeznanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość
Witam i ja masz ślub weekend przede mną nad wódeczką sama się zastanawiam, Proponowano mi (jako tę najczęściej wybieraną na wesela w naszym regionie):
1) Krakus exklusiv - czy jakoś tak, popytałam i zwykły krakus jest raczej przeciętny a tego exklusiv nikt z moim znajomych nigdy nie pił.
2) biała żubrówka - każdy chyba zna
3) żytnia - ale ta produkowana na eksport, bo prawdopodobnie jakościowo zbliżona jest do sobieskiego, ale tez nie znam nikogo, kto by takową pił.

Więc i ja jeszcze ten temat nie mam ogarnięty.[COLOR="Silver"]
My biliśmy się z myślami pomiędzy krupnikiem białym, stockiem a wyborową. Pytałam ludzi z rodizny i oni w 99% wybrali wyborową. Wybór dokonany i mam nadzieję, ze wszystkim będzie smakowała. Kupowaliśmy w tamtym roku i płaciliśmy 18zł/05l

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
ale super te muchy, krawaty i podwiązki!! możesz zdradzić jak je zrobiłaś?? Czego potrzebowałaś oprócz wstążki? Co użyłaś do podwiązek?> Też bym takie sobie zrobiła, jeśli byś nie miałą coś przeciwko temu
co do kosmetyczki....nie wiem czy drogo, bo szczerze to ja bardzo rzadko chodzę- prawie wcale
Potrzebne:
MUCHY: wstążka gruba- ja mam 5cm, druga wstażka wąska 6mm, igła nitka
PODWIĄZKI: gumofalbanka dwustonna biała (u mnie w okolicy towar deficytowany, tylko w jedyn sklepie dostałam, w pozostałych tylko jednostronna ) i wstążka 6mm do zrobienia kokardki, nitka i igła

Muszki: 15cm gybej wstążki składasz na pół i zszywasz. składasz tak aby szew był na środku. szywasz jeszcze fastryga tak aby się ładnie ułożyła. potem obwiązujesz cienką wstążeczką i gotowe
Chyba nic z mojego tłumaczenia nie zrozumiesz więc prześlę Ci na priv linka bo tutaj mi się nie chce dodać

A co do kosmetyczki to ja kiedyś byłam pierwszy raz na oczyszczaniu. Więc nie znam sie na tym zupełnie Panie w salonie bardzo miłe, więc będę chyba częściej korzystała z ich usług (pod warunkiem że mnie będzie stać )

Szczęśliwa żonka

Edytowane przez katie99kasia
Czas edycji: 2012-06-21 o 19:08
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora