2012-06-21, 20:20
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy
Disnejova, przede wszystkim trzeba się szanować dziewczyno! My kobiety mamy to do siebie że zawsze myślimy o innych, a nie o sobie. Rozumiem, że niektóre dziewczyny są wrażliwsze, ale ja mam twardy charakter i nie dałabym sobą ak pomiatać! Nie czekaj już na niego, niech chociaż on poczeka na Ciebie, zatęskni, niech żałuje! Jakby mi robili faceci takie numery to od razu bym sprała po gębie i więcej już ich nie widziała Ale to tylko ja. Ciężko doradzić jak sie jest w innej sytuacji, ale ja na prawdę bym się zastanowiła nad sensem tej 'relacji' (bo szczerze, nie można tego nazwać związkiem jak on sie tak zachowuje, bo traktuje Cie jak zabawke).
Co z tymi facetami ostatnio
Tź chciał mnie dziś wyciagnąć na jakiś dziwny duński film o wojowniku-wikingu Ja wiem, że on uwielbia filmy (ściąga sobie nawet czarnobiałe), ale czasami już nie daję rady:P Staram się z nim oglądać 'jego' filmy (takie z lat 50 czy 60...), ale ja mam spaczony gust i oglądać tego nie lubię. Do kina staramy się chodzić na takie filmy co nam obojgu podpasują, ale dzisiaj ten wiking mnie rozwalił (Czciciele dawnych bogów kontra piersi chrześcijanie. Nicolas Winding Refn, reżyser Drive, zaprasza do świata wikingów na okrutne widowisko - opis filmu )...
|
|
|