Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślubujące w 2012 - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 19:30   #718
Wariate
Raczkowanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Ostatnio pisałam, że jak będę miała więcej zdjęć z wesela to się paroma z Wami podzielę, więc proszę bardzo...

https://picasaweb.google.com/1129213...eat=directlink

Nie są jakiejś powalającej jakości, ale na te najładniejsze muszę czekać jak dostanę zdjęcia od fotografa z sesji plenerowej
moje kolorki w końcu widzę też na biało zielono będę miec wszystkie dekoracje. Jesteście piękną parą jesli te zdjecia uważasz z\a kiepskiej jakości to już się nie mogę doczekać tych z pleneru my nie będziemy mieć profesjonalnego fotografa... niestety... mi zależało bardziej na fotografie, mojemu TŻ na kamerzyście... od;puściłam bo z większością spraw mi pozostawiał decydujące zdanie więc nie chiałam być taka - w koncu to nasz wspólny dzień a na jednego i drugiego profesjonalistę nie możemy sobie pozwolić finansowo niestety. Zdjęcia będzie robił mój brat... zajmuje się hobbystycznie robieniem zdjęć i nie jest tak źle mam więc nadzieję, że nasze wyjdą choć odrobinę tak łądne jak te Wasze.

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Nam powiedzial ze nie ma byc rzucania ryzem bo ludzie na swiecie gloduja a to sie zmarnuje. No i z tym jestem sklonna sie zgodzic. Nie mial zastrzezen do monet, kwiatkow, itp...
Trochę ma racji, ale z drugiej strony... ja np. zastanawiałm się ostatnio nad tradycją świetowania Bożego Ciała tzn. konkretnie nad rzucanie kwiatów (obdzieraniem ich najpierw z płatków a później rzucanie po ulicy tylko po to, żeby je ostatecznie zdeptać) - tradycja tradycją ale jak już się czepiać i analizować to nie wybiórczo

My usłyszeliśmy, że może być problem z rzucaniem ryżem ale.. z innego powodu bo.. uwaga... tu cytat: "później młodzi nie chcą tego pozamiatać zanim odjadą mimo, że szykuję zawsze koło młodej pary miotłę" - by kościelny

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
we wrześniu na Krecie jest upał po 30 stopni także nie ma się co o pogodę obawiać

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

coś mi się przypomniało :

na sali sypali nam też pieniążki jak weszliśmy (schodziliśmy ze schodów, fajerwerki i te sprawy). Po kilku godzinach poszłam przykleić sobie plaster na mały palec u nogi bo mi się jakiś odgniotek robił. Przykleiłam i było OK. Około 3.30 stwierdziłam, że zmienię buty na płaskie. Zdjęłam ślubne i wyobraźcie sobie że w bucie miałam grosika (nie mam pojęcia jak wpadł mi do buta przy takiej długiej kiecce) i to ten grosik mnie w ten palec ugniatał większość wesela z nim przechodziłam i przetańczyłam- mąż powiedział że to na szczęście chyba mi wpadł
Chodząca sakiewka na szczęście z Ciebie

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem i ja!
Nie odzywałam sie przez ostatnie kilka dni bo miałam okropny zawrót głowy. Pisalam wam w czwartek ze w piatek ide na rozmowe o prace. I udalo sie od wtorku jestem w nowej pracy, w nowym miejscu zamieszkania i w ogolę wszystko jest nowe szybka decyzja z TZ o przeprowadzce i powiem wam szczerze ze wszystko na wariata... Ale mam nadzieje ze nie bedziemy żałować swojej decyzji. TZ może pracować wszędzie a ja moglam sie uwolnić od kiepskiej atmosfery w pracy i podłego szefa
takze nie staram sie na razie was nadrobić, zaglądam co jakiś czas, a jak tylko sie uporamy ze wszystkim będę na bieżąco, obiecuje

Tusimar widze ze podroż poślubna sie udała gratuluje
Aaa... a nie mówiłam, że się uda? heh. Gratki życzę o niebo lepszych relacji z ludźmi, z którymi przyjdzie Ci pracować i duż o uśmiechu na co dzień - olać zmarchy lepiej mieć je niż marsową minę.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora