Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-21, 20:33   #2822
Lethie
Zadomowienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XI

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Uważaj na jajo, rycynę i naftę - wszystko to trzymane dłużej niż 20-30 minut wysusza
I Alterra trochu mocnawym szamponem jest.
Może spróbuj dać d/s na 5-10 minut tylko?

Dziękuję za poprawę nastroju nad Matematycznymi Metodami Chemii... Coś czuję, że ten egzamin przesunie moje zdobycie licencjatu na wrzesień
No właśnie to jajko nie podejrzewam bo naprawdę bardzo rzadko robię taką maskę, może raz na 2 tyg. i nakładam na góra 15min. ale ta Alterra hmm.. zawsze po umyciu miałam miękkie włosy, używam jej już z 5 miesięcy, pielęgnuje włosy tak od 6, większość czasu to Alterra była, jakoś od miesiąca mam taki susz więc chyba ją odstawię i przerzucę się na żel Facelle bo nic innego delikatnego nie znam

Ja licencjat sama sobie już przeniosłam na wrzesień, ehh to moje lenistwo

Cytat:
Napisane przez izus_86 Pokaż wiadomość
Ja tak tylko od siebie dodam, bo widzę, że stosujesz olej lniany, który u mnie powodował wysuszenie włosków i lekkie sianko
Może u Ciebie też jednak się nie sprawdza
Każda rada się przyda ale lnianego już nie używam bo się zepsuł, trochę szkoda bo więcej niż pół butli zostało, ale już go nie kupię, za piórkowate włosy robi.

Widziałam wczoraj w Almie olej z pestek winogron za 15zł, olej ryżowy(?) za 19zł, olej sezamowy za 19zł, nawet był arganowy i z pestek dyni ale to za 40zł więc odpadają Który z tych 3 tańszych wybrać, chwalicie sezamowy ale czy na mój susz i wysoką porowatość się nada?
Idę poczytać o tym ryżowym

Moje włosy
Lethie jest offline Zgłoś do moderatora