Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-21, 20:51   #2161
Mojitooo
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. V

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
hej hej
widzę, że już nie tylko Kamila oprócz mnie jest tu fanką Evo, dla mnie to też jest nr jeden na dzień dzisiejszy i prawdopobnie na niego się zdecydujemy. Troszkę się tylko martwię o te koła piankowe ale mam nadzieję, że mimo wszystko będą solidne.
A pamiętacie może jaka jest różnica cenowa między sklepem stacjonarnym a internetowym? Ciekawa jestem a u mnie w mieście niestety nie ma.
Chyba niewielka różnica. W sklepie widzialam za niecałe 2tys.

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Mojitoo - no kochana .. za ładna jestes

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
No wlasnie mi sie z nikim nie kojarzy .nie znam zadnego Adama .. musze go przekonac , no musze
Przekonasz. w końcu to z Ciebie będzie wychodził, co nie? Więc masz przewagę

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
zdązylam onejzrec tylko mojito wiec jesli kogos pominelam to sorki mojito bardzo mi sie podobasz lubie taki typ urody piekna jestes

wogole tu same pieknosci jak normalnie misski

ja sie obżarlam salatka z pomidorow i leze

ja zeżarłam loda, draże i kisiel brzoskwiniowy

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
ja nie mam zadnej kreski i pepka tez ciemnego nie mam , przebarwien zadnych narazie też
ja tyż nie mam póki co nic.
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones
Mojitooo jest offline Zgłoś do moderatora