Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślubujące w 2012 - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-21, 20:12   #729
Wariate
Raczkowanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
My biliśmy się z myślami pomiędzy krupnikiem białym, stockiem a wyborową. Pytałam ludzi z rodizny i oni w 99% wybrali wyborową. Wybór dokonany i mam nadzieję, ze wszystkim będzie smakowała. Kupowaliśmy w tamtym roku i płaciliśmy 18zł/05l
O, wyborowej nie brałam pod uwagę a przecież jako tako też należy raczej do sprawdzonych - dopisano do listy do zastanowienia

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34852528]
fantastyczne!!! gdzie kupilas?![COLOR="Silver"][/QUOTE]

Cieszę się, że Ci się podobają Wydawały mi się podszyte humorem jak te obrazkowe czy kolorowe ale jednocześnie były stonowane i eleganckie, stąd mój wybór akurat na te. Zamówiłam je tutaj: http://www.trendsetterka.com/ ale musiałam składać indywidualne zamówienie bo w ofercie oficjalnej są tylko w kolorze starego złota no i środek mają taki szarawy - ja zamówiłam srebrne i środek śnieżno biały. Wyglądają naprawdę o niebo lepiej niż na zdjęciach w ofercie - bynajmniej wg mnie. Zamówienie było zrealizowane szybciutko i bez zbędnego zdziwienia, że chciałabym nieco inne niż te pokazane. Równie szybko dotarły do domku. Teraz są już zapakowane i TŻ dostanie je w dniu ślubu - wstępnie plan mam taki, żeby poprosić mojego świadka (brata), żeby po moim ubraniu się poszedł do Młodego (i tak ma fotografować) i dał mu je ode mnie. A zapakować musiałam, bo moja mordka wyniuchałaby i podejrzała, albo wyżebrała u mnie pokazanie. A tak jak już są pięknie zapakowane przez kwiaciarkę, to nawet nie pyta co to jest bo leżą między innymi drobiazgami ślubnymi.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora