2012-06-21, 21:21
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wypadające włosy cz. IV
Cytat:
Napisane przez Blackbejbe
Kurcze dziewczyny a ja mam wszystko na odwrot  Miesiaczki co pare miesiecy tj.4-5-a nawet 6 miesiecy teraz czekam od stycznia  A w styczniu miualam az 2  Karmilam piersia do 9 miecha teraz jest 3,5 roku po porodzie a ja mam dalej pokarm w piersiach i wasik ;/ Co to moze znaczyc ??
|
Mi to pachnie podwyzszona prolaktyna. Zbadaj sobie prolaktyne i hormony meskie - testosteron, DHEA, androstendion. Mysle ze u Ciebie na bank problemy z wlosami maja w duzej mierze podloze hormonalne.
Cytat:
Napisane przez nombre
Dodam zdjecie z przed 2 lat, widac jak zrobily mi sie zakola, chociaz nie zauwazylam samego wypadania wtedy.
kolejne z pazdziernika zeszlego roku, wlosy wypadaly, ale zakola widac ze zarastaja
I ostatanie z przed miesiaca.
Przepraszam za ujecia
|
Widac poprawe u Ciebie, zwlaszcza na skroniach (zazdroszcze), jest naprawde spoko Tak w ogole to jestes piekna!
Cytat:
Napisane przez Antuanetta
Hmm nigdy nie były lepsze. Może bylo ich ciut więcej, bo nie wypadały. Są rzadkie na całej głowie, gdziekolwiek bym zrobila przedziałek byłby taki sam
Wstawiłam zdjęcie przed ciążą i po ciąży. Same oceńcie, czy było dużo lepiej.
|
Hmm, rzeczywiscie nie widze duzej roznicy na tych zdjeciach
Cytat:
Napisane przez Marie Madeleine
Mi wypadło akurat dziś ( bez mycia ) około 45 i to jest jeden z najlepszych wyników ( chyba zawdzięczam to Seboradin-owi ) a w dniu mycia od 70 do 120. Jeszcze jak mieszkałam we Francji to wypadało ponad 100 każdego dnia. Też nie widzę gdzieś jakiś wielkich prześwitów, ale moim problemem jest to, że mój obwód kucyka wynosi około 5cm - czyli malutko i jak mam rozpuszczone to widzę ,że jest ich mniej niż u innych. Teraz nie wiem czy to problem ,że mi tyle wypadło czy to, że są takie cieniutkie  . Wiem to dziwne, ale nie wiem jakie miałam kilka lat temu ( nie zwracałam uwagi na włosy z powodu 2 prac i studiów ), na zdjęciach starych mało widzę tylko z podstawówki na 1 co mam warkocz jest tak strasznie on gruby!
|
Fajnie ze wypada Ci mniej wloskow 
A ja jak tak siedze to co chwile wyciagam kilka wlosow z czupryny, oszalec mozna
|
|