Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony 2009 cz.XXXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-21, 21:24   #2698
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czesc
wrocilam wlasnie od dentysty... okazalo sie ze jeden zab ktory mial miec tylko plombe wymieniona nadaje sie do leczenia kanalowego... i musiala mi to szybko zrobic bo jak juz rozgrzebala 2 tyg temu to zostalo mi raptem 3 tyg do wyjazdu... wiec mialam 2 wizyty pod rzad... wczoraj i dzis... nie dosc ze sie nacierpialam strasznie to jak dzisiaj mi zaspiewala kwote to myslalam ze zemdleje... 550 zl.... przegiecie... nie wiem jak w tym kraju mozna zyc, chyba od razu trzeba se kupic sztuczna szczeke

a tak poza tym to czas leci bardzo szybko, powoli zabieram sie za pakowanie ale zabrac sie nie moge... kupuje potrzebne rzeczy i powoli bankrutuje
oo to miałaś tak jak ja. tez miała byc tylko wymiana plomby a skonczylo się kanałem. Zapłaciłam 920zł, bo wybrałam najtansza wersje wypełnienia. wiec nie wiem skad sie biora te ceny?? a dlaczego cierpiałas, bolało??

dzis szwagier ze najomymi odwoził kolege na lotnisko, bo miał juz wracac do Szkocji. 10min temu dzwonek do drzwi, otwieram a tu Josh Nie dojechali do Bydgoszczy bo im hamulce poszły... dobrze, że nie doszło do żadnego wypadku.
india83 jest offline Zgłoś do moderatora