2012-06-21, 20:31
|
|
Strażnik Wizażu
|
Dot.: Koty część IV
Cytat:
Napisane przez anty_lopka
Zresztą mówimy o wsiach i rolnikach, a co się dzieje w miastach? Dosłownie pod naszym nosem? To samo... Np. to: http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/...STOK/120619424 i jeszcze się w necie chwali.
Ależ wcale się nie wcinasz  zapraszamy do milszych pogawędek, o milszych tematach  masz kota? 
|
O mamo 
Niestety nie mam, jeszcze... planuję w przyszłości, ale póki co tylko podglądam koci wątek 
Cytat:
Napisane przez laisla
Właśnie, są wyjątki, również w kwestii wieku, moja babcia z kresów, także ze wsi to był prawdziwy św. Franciszek, zaszczepiła mi szacunek do tego, co się rusza, a nie jest człowiekiem, a także niestety widuję bardzo przykre obrazki i ze wsi i z miasta kolesi typu karki czy dresy i ich traktowanie zwierząt także rzeczywiście trudno w tym temacie o jakieś uogólnienia..a w sumie młodych rolników to nie znam to nie mogę się wypowiedzieć 
|
No właśnie...mój młodszy kuzyn, kocha zwierzaki (ojciec go nauczył) rozpieszcza ile wlezie, psiaki i kociaki na głowę mu wchodzą (gdy tam jestem to mi też) 
Cytat:
Napisane przez monika_sonia
Ja to "z podziwu" nie mogę wyjść jak bardzo ktoś musiał skrzywdzić Milkę, że tak strasznie się boi ludzi (oprócz tego oczywistego faktu, że jej ktoś ciachnął łapkę). Milka warczy na ludzi i na dzwonek do drzwi.
|
ojej...a ma znaczenie czy to kobieta/mężczyzna? Czy po prostu boi się obcych?
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------
Cytat:
Napisane przez monika_sonia
Ja tak ciągle o Milce, bo ją mam na co dzień. Te historie z gazet są głośne w pierwszy dzień, później już nie wiadomo co ze zwierzakiem. A z Milką codziennie widzę, jak jej ktoś dołożył  . Ostatnio dziwnie chodzi na tą zdrową przednią łapkę. Dobrze niedługo jedziemy do ortopedy na rozmowę, zaraz po mojej obronie  .
|
za łapkę Milki i obronę
|
|