2012-06-21, 20:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: głupia sytuacja
Cytat:
Napisane przez xXxKaSkAxXx
Witam. Niewiem czy dobre forum wybrałam i dział,no ale skoro juz jestem to pisze. Temat to abonament w sieci orange. 11 czerwca podpisałam umowe z salonem orange na Pantere II 49,90 . Abonament co miesiąc 49,90 jeśli zabraknie moge doładować konto i dalej korzystać z telefonu. Nigdy nie miałam abonamentu,pani w salonie była raczej miła wszystko wytłumaczyła,ale chyba nie tak, skoro teraz żałuje swojej decyzji,która związała mnie z tym salonem na 3 lata. (umowa 3-letnia). W tym abonamencie jest 120 smsów wymiennych na 120 minut. Jak sie pozniej okazało za kazdy jeden sms jest około 40 gro i minute tez.Do każdej sieci,czy to orange czy inna sieć. Jestem bardzo niezadowolona ponieważ środki z abonamentu zmiejszyły sie do około 1 zł juz po 1,5 tygodni!i wcale nie jestem maniaczką raczej w normalych ilościach wysyłam smsy i dzwonie.Pani w salonie,również poinformowała mnie , że z pierwszą fakturą 49,90 bedzie 10 zł wiecej poniewaz to są koszty aktywacji. Dzisiaj dostaje pierwszą fakture 99,90! jak sie okazała aktywacja wynosi 50 zł nie 10. niewiem czy to ja jestem na tyle głupia, czy to oni ładują ludzi w balona. Czy ktoś z was może posiada tą ofertę i czy jest z niej zadowolony? Czy ogólnie ktoś ma problem z tą siecią?zaczynam załować swojej decyzji bo 39 za kazdy sms do jakiejkolwiek sieci to dla mnie stanowczo za duzo. Pozdrowienia
|
przy podpisywaniu musialas dostac kopie umowy.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
|
|
|