Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-21, 21:03   #372
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

ale jestem zła!! słuchajcie... czekam sobie w domu na paczkę z zaproszeniami, no nic. Patrzę na śledzeniu no to było, że dostawca już ma tą paczkę. Czekam czekam i nic. Wychodziłam na fitness, to spisałam sobię numer paczki, bo poczta jest przy klubie. I pytam o tą paczkę, a między czasie już im sie wyświetliło, że odebrana. No to mówię, że nic nie odbierałam. Dzwonia kobity z poczty na główną. No odebrana, odbierała: i mówią moje imie i nazwisko. Pytają kobity z poczty kto dostarczał. Ok. Rozłączyły się i mówią mi co i jak. Mówię, że nie mam jeszcze rozdwojenia jaźni i że nie odbierałam żadnej paczki. Więc one za telefon i dzwonia do listonosza. I co? Listonosz jest znajomym mojego sąsiada więc zostawił paczkę u niego!! W dodatku podpisali sie moim nazwiskiem!! Skoro już odebrał, to mógł się podpisać swoim!! Byłam już spóźniona na zajęcia, więc po prostu stamtąd poszłam, ale jutro wysmaruję taką skargę, że sie nie pozbiera. A sąsiada też sobie wypożyczę, bo nawet jeśli listonosz wpadł na taki pomysł, to tamten powinien powiedzieć, żeby mi awizo zostawił!!

Plus jest taki, że zaproszenia bardzo mi się podobają

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2012-06-21 o 21:09
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora