Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie niewielkim kosztem!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-21, 21:17   #299
elzuniusia
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie niewielkim kosztem!

Cytat:
Napisane przez bombisia Pokaż wiadomość
ja też jestem gruszką i mam 100 w biodrach i teraz noszę spodnie 38/40 mój rozmiar to takie 39 ale niestety nie ma takiego. I często jest tak, że ja założe 40 to w biodrach ok a w pasie odstaje no i góra taka 36-38. każdy kto dotknie moich plecow/ żeber to od razu- matko jaka Ty chuda jestes..a tu taki psikus- pozornie chuda

No Ty jedna mnie zrozumiesz Też tak mam ze spodniami często. A z sukienkami tak że jak w dupsku leżą dobrze to u góry odstają a gdy u góry ok to na opięte. Chociaż teraz to się naprawdę zapuściłam bo nawet na brzuchu spory flak dostałam, ale z doświadczenia wiem że to pierwsze zejdzie Tylko trza się wziąć za siebie.
A propos tyłka. Ostatnio natrafiłam na zdjęcie babki, co sobie w pupę silikon wstrzykiwała żeby mieć bardziej seksi no i przesadziła i wygląda teraz jak pokemon jakiś. To my tu się głowimy jak tyłka się pozbyć a ta sobie sylikon wstrzykuje. Zamiast się się cieszyć że ma mały tyłek to się oszpeciła, co Tym ludziom czasem przyjdzie do głowy, aż ręce opadają...

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Już teraz wiem co jest moim głównym problemem. Otóż podjadanie wieczorami. Dziś chciałam nic nie jeść po kolacji którą skończyłam jeść ok.19.00 ale teraz jestem głodna jak wilk mimo że po kolacji zjadłam już 1 morelę i przed chwilą 2 rzodkiewki, a obok mnie leży moja ulubiona czekolada Nussbeisser, którą niewiem skąd wytrzasnął mój synek i chciał żebym mu pasek dała. Chyba idę spać, bo zaraz nie wytrzymam. Ciekawe jak długo jeszcze potrwają moje wieczorne głodówki...

3 majcie się! Do jutra!

elzuniusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując