2012-06-21, 22:14
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rudowłose - część II - wątek zbiorczy
Cytat:
Napisane przez AniaAga
Ładnie, tylko ja bym chciała jeszcze o ton jaśniej, właśnie nie wiem, czy Alfa ma 9,34? Nie mogę palety znaleźć.........
Psiak oddany do przytuliska przez właściciela, razem z budą , na szczęście znalazłyśmy mu już nowy dom 
|
co do koloru 9.34 to widzialam dzisiaj sliczny z goldwella , mysle, ze bylabys zachwycona
a co psa skad sie biora tacy debile to nie wiem
Cytat:
Napisane przez larys__a
ciekawe jakby mi bylo w takiej jasnej rudości.. swego czasu byłam blondynka i kazdy twierdzi ze pasował mi tak samo jak rudy...
a właśnie spotkałyście sie z negatywnymi opiniami na temat waszej rudości??
|
ja sie spotkalam, kiedys pewien "biznesmen" mi zaproponowal spotykanie sie jesli sie przefarbuje na ciemno ( fakt kolor mialam wtedy sredni, ale )
ogolnie mieszkalam z rodzicami w sredniej wielkosci miescinie i czesto starsze panie mnie pocieszaly w stylu "mialam tez taka kolezanke, ale wiesz ona z wiekiem sciemniala i jest teraz sliczna "
rowiesnicy na szczescie (lub nie) zamiast na rudosci koncentrowali sie na zgryzie
natomiast dzisiaj wiekszosc nie wyobraza sobie innego koloru u mnie, wrecz jak schodze z zarowki marudza ( najlepszy przyklad TZ )
a ja sie skusislam na 8k z goldwella dzisiaj. niestety alfy nie bylo a zarowa byla coraz wieksza . nie wiem co sie stalo z tym kolorkiem, ale on jakby sie utlenial . rano delikatny, a po kilkunastu godzinach od mycia normalnie zarowa .
niemniej kolor jest ok ( dziwnie sie czuje w takim zwyklym ). teraz 3 tygodnie bez farby , a potem pewnie artego 8.34 samo , albo alfa jesli kobieta sprowadzi
kathy TZ na kolor powiedzial, ze sliczny, ale nie bedzie wtedy sluchal zrzedzenia na czerwien, niestety jest stanowczy wiec musialam zrezygnowac
|
|
|