Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rudowłose - część II - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-21, 22:14   #2925
julianna-p
Wtajemniczenie

Dot.: Rudowłose - część II - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez AniaAga Pokaż wiadomość
Ładnie, tylko ja bym chciała jeszcze o ton jaśniej, właśnie nie wiem, czy Alfa ma 9,34? Nie mogę palety znaleźć.........

Psiak oddany do przytuliska przez właściciela, razem z budą , na szczęście znalazłyśmy mu już nowy dom
co do koloru 9.34 to widzialam dzisiaj sliczny z goldwella, mysle, ze bylabys zachwycona

a co psa skad sie biora tacy debile to nie wiem

Cytat:
Napisane przez larys__a Pokaż wiadomość
ciekawe jakby mi bylo w takiej jasnej rudości.. swego czasu byłam blondynka i kazdy twierdzi ze pasował mi tak samo jak rudy...

a właśnie spotkałyście sie z negatywnymi opiniami na temat waszej rudości??
ja sie spotkalam, kiedys pewien "biznesmen" mi zaproponowal spotykanie sie jesli sie przefarbuje na ciemno ( fakt kolor mialam wtedy sredni, ale )

ogolnie mieszkalam z rodzicami w sredniej wielkosci miescinie i czesto starsze panie mnie pocieszaly w stylu "mialam tez taka kolezanke, ale wiesz ona z wiekiem sciemniala i jest teraz sliczna "

rowiesnicy na szczescie (lub nie) zamiast na rudosci koncentrowali sie na zgryzie
natomiast dzisiaj wiekszosc nie wyobraza sobie innego koloru u mnie, wrecz jak schodze z zarowki marudza ( najlepszy przyklad TZ )

a ja sie skusislam na 8k z goldwella dzisiaj. niestety alfy nie bylo a zarowa byla coraz wieksza. nie wiem co sie stalo z tym kolorkiem, ale on jakby sie utlenial. rano delikatny, a po kilkunastu godzinach od mycia normalnie zarowa.
niemniej kolor jest ok ( dziwnie sie czuje w takim zwyklym ). teraz 3 tygodnie bez farby , a potem pewnie artego 8.34 samo, albo alfa jesli kobieta sprowadzi

kathy TZ na kolor powiedzial, ze sliczny, ale nie bedzie wtedy sluchal zrzedzenia na czerwien, niestety jest stanowczy wiec musialam zrezygnowac

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora