Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wesołe z nas grubasy, ale nie czas na grymasy - więc rusza ładna dietka i zakwasy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-21, 22:16   #243
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

Dot.: Wesołe z nas grubasy, ale nie czas na grymasy - więc rusza ładna dietka i zakwa

Cytat:
Napisane przez OkoPani Pokaż wiadomość
halo halooo,
póki jestem nic nam tu nie umrze
weekend prawie na kompie nie siedziałam, z resztą pogoda ładna to co będę siedzieć

uosobienie, fajnie Ci idzie to dobrze, że z tymi kcal tak, ja zczaiłam, że byś chciała codziennie 2200 jak tam po weekendzie? a waga?
no u mnie trochę kicha z dietą ostatnimi czasy, ale za to! mam wyższe wykształcenie także zajadałam stresy przed obroną jutro idę biegać! koniecznie! żeby tylko pogoda była:P
orbitrek mi trzeszczy, ale tak strasznie, że nie da się 5 minut na nim wytrzymać, muszę TŻta przycisnąć, żeby coś z nim zrobił:P
Cytat:
Napisane przez Paula_M Pokaż wiadomość
ale wkrótce to zmienię, w niedzielę się przeprowadzam do Wro i w pn idę do roboty po zaświadczenie, żeby się przebadać u lekarza, po tym zacznę szkolenie i pracę także poza domem będzie mi lżej się pilnować, do biedry będę miała 1,5km więc w miarę codziennie będę sobie chodzić/jeździć po pracy i robić zakupy na następny dzień, czyli teoretycznie wieczór wcześniej będę planowała sobie jedzenie więc będą z tego korzyści: a) będę się ruszać codziennie chociaż ten kawałek b) będę miała zaplanowane jadło c) pozwoli mi to oszczędzić kasę, a bardzo się to przyda d) nie będę kupować "niepotrzebnych" rzeczy, które mogłyby kusić więc pewnie szybciej schudnę poza tym, nie będzie aż takiego dogadzania sobie jak w domku, bo sama za wsio będę płacić, a zarobki nie będą rewelacyjne do tego planuję zabrać rower, już kupiłam blokadę i w miarę możliwości (jak nie do pracy, bo jednak się spocę, itp. a tego nie lubię, skoro nie mogę się potem wykąpać), to po robocie będę śmigać na terenowym albo biegać lub łazić po mieście
Wrocław jest cudny w jakich okolicach będziesz mieszkać?