2012-06-21, 21:32
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
Napisane przez katie99kasia
|
Ale masz talent kobieto!!! Super wyszly te zawieszki, ja juz przy winietkach szalu dostawalam, a przy takiej robocie dostalabym zawalu
Cytat:
Napisane przez Wariate
Witam i ja  masz ślub weekend przede mną  nad wódeczką sama się zastanawiam,
|
A my mamy wyborową. Ja wódki nie pije, ale TŻ i znajomi mowią ze dobra.
Cytat:
Napisane przez Wariate
Co do tańca na wesoło też mieliśmy taki pomysł. Zakochaliśmy się w nim jak obejrzeliśmy kilka świetnych filmików. Ale równie szybko się odkochaliśmy jak zobaczyliśmy 3 razy więcej tych nieudanych i zrezygnowaliśmy z tego pomysłu. Bo oprócz chcenia, trzeba miec duuże wyczucie rytmu
|
Dokładnie tak samo myśle. Pomysł fajny z takim wesolym tancem, ale trzeba byc mega pewnym, ze wyjdzie to naturalnie i ładnie. My tez zdecydowaliśmy sie na zwyklego przytulańca i dla mnie tak bedzie najladniej
Cytat:
Napisane przez Wariate
Trochę ma racji, ale z drugiej strony... ja np. zastanawiałm się ostatnio nad tradycją świetowania Bożego Ciała tzn. konkretnie nad rzucanie kwiatów (obdzieraniem ich najpierw z płatków a później rzucanie po ulicy tylko po to, żeby je ostatecznie zdeptać) - tradycja tradycją ale jak już się czepiać i analizować to nie wybiórczo
My usłyszeliśmy, że może być problem z rzucaniem ryżem ale.. z innego powodu  bo.. uwaga... tu cytat: "później młodzi nie chcą tego pozamiatać zanim odjadą mimo, że szykuję zawsze koło młodej pary miotłę" - by kościelny  
|
Padne, miotła dla pary mlodej, heheheheh
monika860902 Gratuluje obrony
Cytat:
Napisane przez Wariate
Ja też kupiłam  kiedyś Małgoś mnie zaintrygowała swoimi pierwszy raz - ja mam takie jak w załączniku tylko srebrne (a nie jak na zdjęciu "stare złoto" no i środek jest biały) - i powiem Wam, na żywo wyglądają lepiej niż na zdjęciu, tekst jest bardzo czytelny (co mnie martwiło, że nie będzie) bo to szkiełko jest jakby lekko powiększające, chociaż nie wiem czy dobrze tłumaczę 
|
Fajne spinki
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------
A teraz dziewczyny mam pytanie... Bylam dzis na makijazu (niestety nie widac go dobrze na zdjeciach bez swiatła dziennego, wiec jesli przetrwa noc to rano wrzuce fotki). Ogólnie jestem zadowolona, makijazystka bardzo kontaktowa i znajaca sie na rzeczy Zaproponowała mi ciemne oko z elementami fioletu i tak sie zastanawiam czy bedzie on pasowal do pomaranczowego bukietu (gerbery)?????? Ona mowi ze jak najbardziej, ale ja nie potrafie sobie wyobrazic jak to bedzie wygladal z tymi pomaranczowymi dodatkami. Pomózcie prosze
Mialam tez na drugim oku brazowe cienie ale jak porownalam to o wiele bardziej spodobal mi sie ten z fioletem.
No i w dzien slubu bede miala doklejone rzesy, nie takie dlugie, ale maikjazystka mowi ze beda pasowac
|
|
|