2012-06-21, 22:14
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
Napisane przez Malgos_12
MalaOla - Mój makijaż był różowo fioletowy - czyli teoretycznie do niczego nie pasował... przecież nie jest powiedziane, że jak masz dodatki w pomarańczu to też taki masz miec makijaż... moja makijażystka powiedziała, że kolory dobiera się do koloru cery, osoby a nie jej dodatków... oko powinno być widoczne... poza tym przecież nie będziesz nosić bukietu przy twarzy i po kościele pójdzie w odstawkę. Zresztą jeszcze nie slyszałam żeby ktoś dobierał makijaż pod kolor bukietu, wiadomo, nie ma problemu jak ktoś ma fiolety czy róż bo to kolory ktore pasują wielu osobom...
|
Kachana jestes nie myslalam ze mi ktos tak pozno odpisze to prawda, ze bukietu nie bede miec przy twarzy. Poza tym do mojej urody podobno pomarancz nie jest wskazany na oku. Jutro postaram sie dodac fotki o ile makijaz przetrwa to zobaczysz a teraz dziekuje i dobranoc
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------
Cytat:
Napisane przez justiii87
Ja do pomarańczowych dodatków będę miała oczy pomalowane na ciemno z dodatkiem pomarańczu.
|
Tez super bedzie to wygladac
|
|
|