Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 _________
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-21, 23:21   #2487
Karinio
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___

Wrr,netu nie miałam wcześniej :/

balbinko,no my właśnie słyszelismy że czeka się długo na posli paszport,ale zniecheciło nas tez to,że musielibysmy jechać do Londynu.

Dziękuje,którejś z Was za graty ad paszportu ,nie pamiętm nicku więc prosze wybaczyć Z tym,ze nie obywatelka,lecz obywatel

emi,to faktycznie może być tak jak piszesz,że twoja Julia nie traktowała jałbuszka jako głownego posiłku i stąd płacz,u nas mogło byc to samo,bo jak dałam mu po tym obiadku marchwiowo-ziemniakowym mleko to wypił ładnie jak zawsze

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Myślałam, że tak samo będzie z Andreą, ale na szczęście oszczędziła mi tego wzroku innych podróżnych

Monia to Ty pytałaś o karmienie w samolocie? Tak karmiłam piersią przy starcie i lądowaniu. Leciałam z mamą i miałyśmy 3 miejsca dla siebie, więc nie było krępacji

Chwile mi zejdzie nim się zaaklimatyzuję w PL. Ale co jak co to jest tu równie gorąco jak w Hiszpanii a myślałam że odpocznę od upałów
No widzisz nie uciekniesz od upałów,wszędzie Cię dopadną
Ja z kolei nie moge się doczekać bo mam dość deszczu :/ i zmiennej pogody.

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

rybka13,ale silna dziewczynka i jaka urocza A i widze,że masz niedzwiadka z Aptimila.Ja też mam

monia_han,gratuluje miejsca w żłobku

Jolu,gratuluje 11 tygodnia
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora