Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 23:33   #946
karola_plm
Rozeznanie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

Hahahaha to o mnie!
Boże, ja mam chyba w sobie coś z faceta, bo bym zastrzeliła

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ostatnio dostałam od przedstawiciela ten tusz
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...t-mascara.html
Bije na głowę i MF2000 i Diora i nawet mój ostatni hicior za 6zeta Lubię duże zakręcone szczoty, super podkręca, rozdzial
Właśnieeee. Polećcie mi jakiś fajny tusz Ja od lat używam Supershock Avonu (od czasu aż się pojawił) i wydaje mi się, że się skiepścił.... Wieczorem mam rzęsy jak patyki :/

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Sandej, u mnie była w nocy taka burza, że było mi niedobrze z tego strachu! A dzisiaj pada, jest szaro, ciemno, smutno i głupio.
Ja tam jestem miszczem spania, takie rzeczy jak burza mnie nie budzą, kompletnie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Winylek ma rację, ALE tutaj trzeba też dodać, że Karola jest rozsądną dziewczyną i ona sobie krzywdy nie zrobi, nie wydaje mi się, żeby była zdolna do tego, aby się glodzić. czlowiek uczy sie na wlasnych bledach, jezeli takie menu dawaloby jej zbyt malo energii, to pewnie przemycilaby do niego cos co ją uzupełni pewnie, ze najlpeiej aby bylo to mieso, a gdyby byla to ryba, to juz calkiem ekstra, ale neistety, to jest bardzo ciezkie, sama mam ten problem od yyy chyba zawsze
Pewnie, że tak! Ja nie pozwalam sobie na głodzenie się, bo najzwyczajniej w świecie nie miałabym siły na cały dzień, a tak funkcjonować nie potrafię. Wszystkie w granicach rozsądku

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Szaro? U mnie znowu jest takie piękne słońce, że chcę robić wszystko poza nauką!
Matko, u nas dzisiaj obleśnie, lało non stop

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Ale tu ostra atmosfera Ćwiczycie, odchudzacie sie a ja tu daje ciała na całej linii żrę ile się da, nie ćwiczę a do tego mam prawdopodobnie zapalanie pęcherza

Ale wygrałam w jakimś konkursie krm Olay Total Effects 7 in one - dziś przyszedł
Kochana, Ty akurat jesteś rozgrzeszona... I tylko Ci to zapalenie pęcherza potrzebne :/

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Chodzi o kontekst, nie wiem, może to ja miałam gorszy dzień i odczytałam to nie w taki sposób jak Ty chciałaś napisać, po prostu było mi przykro i tyle. Przy innej atmosferze wiadomo, że padają wszelkie ' o Ty obiboku, ruszaj tyłek i do roboty' i jest ok, ale nie zawsze chodzi o to co się powie, ale jak się powie. Po prostu to już zostawmy, bo widzę, że nie rozumiesz co mam na myśli i nic dobrego z tego nie wyjdzie . Wierz mi, doceniam, że próbujesz pomóc, miło mi , że pocieszasz, że próbujesz coś doradzić, tak jak doceniam każdą z Was, bo uważam, że osoby z tego wątku są naprawdę wyjątkowe .
Też nie miałam wczoraj lekkiego dnia, dlatego też mnie zdziwił i podirytował ton tego, co przeczytałam. Przecież dobrze wiemy, że każda z nas ma dobre intencje i jesteśmy tu po to, żeby się wspierać. I to nas właśnie trzyma razem na tym wątku, gdzie każde inne padają. I za to Was uwielbiam.
Winyl, naprawde trzymam za Ciebie kciuki! Tylko nie powtarzaj proszę, że na pewno nie dasz rady, że nigdy nie zrzucisz tego co chcesz. Bo tym się zablokujesz, to każda z nas jest największym przeciwnikiem samej siebie. Musimy skreślić słowo "nie" z "nie chcę, nie mogę, nie mam siły" i ruszyć do przodu I to tyczy nas wszystkich, mnie też. Ja tam cały czas w nas wierzę

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora