Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-22, 06:22   #4526
KarolinaPW
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Aha siedzieliśmy dzisiaj na ogródku - tam mamy altankę a w niej rogówkę. Małż siedział na rogu, a ja położyłam się na boku opierając o niego głowę. Przyszedł brat od sąsiadki i z daleka krzyczy: a co to za wieloryb, leży greenpeace trzeba będzie zaraz wzywać... Same milusie osoby mnie otaczają
Niektórzy nie wiedzą kiedy się zamknąć
Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Jutro zrobię lepsze fotki jak dam tam pościel, bo póki co założyłam tylko ochraniacz na szczebelki
Świetne!!!
Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
ja na początku też znacznie więcej, a jakże.

a jak tam zawsze TK Maxxa zaproponuję . Czasem takie cudne tekstylia mają, że aż zębami zgrzytam, że nie potrzebuję ani pół kocyka więcej

Dziewczyny kochane, i za mnie, proszę, trzymajcie - jutro idę kontrolować Zosię (czy i jak rośnie). Po prostu MUSI być dobrze, niech bedzie choćby 200g na plusie!
Ad1. ja też i cały czas mnie ciągnie
Ad2, miałam dwa podejścia do tego sklepu i za każdym razem zniechęcał mnie tłum ludzi i wszechobecny burdel, nic nie mogłam znaleźć i wychodziłam wściekła i z niczym, trzeci raz juz nie poszłam i chyba nie pójdę
Ad3. mocne kciukasy za Zosieńkę
Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Ale jak jest taki typu zawiesina to może nie przejść...
Jak syrop bardzo gęsty to można odciąć dziubek, albo delikatnie na małej łyżeczce. Ta butelka wydaje mi się niepotrzebnym wydatkiem, pewnie też sporo syropu zostanie na ściankach.
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora