Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Będę silna i nie dam sobą pomiatać - brak szacunku ze strony TŻ
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-22, 06:39   #2675
allihave
Przyczajenie

Dot.: Będę silna i nie dam sobą pomiatać - brak szacunku ze strony TŻ

witajcie...również zapisuję się do wątku po kolejnej przepłakanej nocy i poranku rozpoczętym tak samo. Czuje się, jakby mój Tż miał dwa różne oblicza, zachowuje się jak 2 osoby w 1. Raz jest czuły, przytula i mówi, że kocha, żeby za dosłownie chwilę zwyzywać mnie od najgorszych o byle co. Wczoraj strasznie mnie zranił i powiedział takie słowa, że do teraz krążą mi po głowie, do tego zażądał, żebym więcej się do niego nie oddzywała strasznie wyklinając, a ja głupia odrazu kilka smsów do niego, bo nie chciał odebrać, ż wkońcu odebrał i jakoś się pogodziliśmy sie. Tylko teraz czuję się poniżona i upokorzona... ciągle mówię sobie"nigdy więcej nie będzie mnie tak traktować"i chciałabym odejść, ale zaraz sobie myślę, że przecież spędziliśmy ze sobą trzy lata i było wiele cudownych momentów, do tego planujemy wspólną przyszłość.
Nie wiem już co robić, jeszcze zaprosiłąm go do siebie na weekend, mamy plany gdzieś pojeździć, ale po wczorajszym czuję, że nie mam sił.. nie wiem już czy czekać i wziąć się w garść jak zrobi mi to jeszcze raz, czy tym razem ja mam zepsuć nasze plany ( ostatnio niemal wszystko co mieliśmy razem zrobić on zawalił)...
allihave jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując